Aiškus vaizdas ir pašalinta netvarka su naujuoju „AOC U27B3CF“ monitoriumi: 4K ir USB-C sprendimas šių dienų profesionalams

Pranešimas spaudai

2024-07-26, 17:54

0 komentarų

Ekranų specialistai AOC pristato U27B3CF – naują 27 colių (68,6 cm) 4K raiškos monitorių, kuris suderina nuostabų vaizdą ir darbą palengvinančias USB-C galimybes.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškus vaizdas ir pašalinta netvarka su naujuoju „AOC U27B3CF“ monitoriumi: 4K ir USB-C sprendimas šių dienų profesionalams

Šis monitorius yra skirtas namų naudotojams, lankstiems profesionalams ir kūrėjams, kuriems reikia ir aukštos vaizdo kokybės, ir funkcionalumo. U27B3CF nustato naują darbo vietos efektyvumo standartą.

Neprilygstamas aiškumas ir modernus ryšys

AOC U27B3CF turi 27 colių 4K (3840 x 2160) raiškos IPS ekraną, kuris vaizdą atkuria ryškiai ir tikroviškai. Jo pikselių tankis – 163 pikseliai kvadratiniame colyje – patiks profesionalams, vertinantiems vaizdo kokybę ir detalumą. 27 colių ir 4K raiškos derinys naudotojams leis peržiūrėti kelis dokumentus, skaičiuokles ar programas vienu metu, nes net mažesni langai pasižymės aukšta vaizdo bei teksto kokybe.

Kuriantiems profesionalams didelis pikselių tankis yra svarbus, nes padeda tiksliau redaguoti nuotraukas, nugludinti smulkiausias detales grafiniame dizaine.

Šio monitoriaus 10 bitų spalvų gylis (8 bitai + FRC) ir 1,07 milijardai atkuriamų spalvų užtikrina sklandžius spalvų perėjimus, o HDR10 palaikymas turiniui suteikia didesnį kontrastą ir ryškumą. Didžiausias U27B3CF pasiekiamas ryškumas yra 350 nitų, todėl šis monitorius rodo aiškų vaizdą net gerai apšviestoje namų ir biuro aplinkoje.

Vienas didžiausių U27B3CF privalumų – USB-C lizdas su 65 W įkrovimo galia. Tai suteikia galimybę prijungti ir įkrauti nešiojamą kompiuterį vienu laidu. Ši funkcija ir du papildomi USB 3.2 lizdai paverčia U27B3CF tikru periferinių įrenginių, tokių kaip klaviatūra ir pelė, centru. Tai supaprastina tvarką ant stalo. U27B3CF korpuse taip pat yra du HDMI 2.0 lizdai, suteikiantys universalias skirtingų įrenginių prijungimo galimybes.

Geresnis komfortas ir universalumas

Daugiausia namų ir biuro naudotojams skirtas U27B3CF pasižymi „Adaptive-Sync“ technologija ir 4 ms („GtG“) atsako laiku, todėl rodo sklandų vaizdą be liejimosi ne tik dirbant, bet ir žaidžiant. Vietą ant stalo taupantis stovas leidžia reguliuoti aukštį 110 mm amplitudėje ir pakreipti monitorių -5°/20° kampu, kad padėtis būtų patogi net ir ilgai dirbant. Šis monitorius turi 100 x 100 mm VESA standarto tvirtinimo taškus, todėl nenorintys pridedamo stovo galės rinktis alternatyvius sprendimus – kad ir, pavyzdžiui, sieninį laikiklį.

U27B3CF korpusas trijose ekrano pusėse neturi rėmelio, o tai ne tik suteikia elegantišką, modernią išvaizdą, bet ir sumažina dėmesį blaškančių elementų poveikį, ypač kai šalia stovi keli monitoriai. Du įmontuoti 2 W garsiakalbiai pravers kone kasdien, kai nesinorės naudoti ausinių ar išorinių garsiakalbių, ypač vaizdo skambučių metu. Šiame monitoriuje įdiegtas „LowBlue“ režimas ir „Flicker-Free“ technologija – tai mažina akims tenkantį stresą ir padeda kovoti su akių nuovargiu kai prie monitoriaus tenka praleisti ištisas valandas.

B3 serijos papildymas

U27B3CF papildo naują AOC B3 seriją, sukurtą įvairiems namų ir verslo naudotojų poreikiams patenkinti. Dabar ši serija siūlo platų monitorių pasirinkimą – nuo „Full HD“ iki 4K raiškos, įvairių dydžių ir savybių. Į šią seriją įtrauktas ir neseniai pristatytas Q27B3CF2 – 27 colių QHD monitorius su USB-C jungtimi ir 100 Hz atnaujinimo dažniu, skirtas naudotojams, kurių prioritetas yra sklandus vaizdas.

Ieškantiems nebrangių 4K variantų, 27 colių U27B3A ir U27B3AF yra geras pasirinkimas, nes siūlo UHD raišką su 60 Hz atnaujinimo dažniu, o U27B3AF turi ir reguliuojamo aukščio stovą. Dabar pristatytame 27 colių U27B3CF sujungtos kelios šios savybės – 4K raiška, USB-C lizdas ir 65 W galios tiekimas, todėl naudotojams siūlomas galingas universalus sprendimas šiuolaikinėms hibridinėms darbo vietoms.

Nesvarbu, ar žmogui reikia paprastų ar pažangesnių savybių – B3 serijoje yra įvairius poreikius ir biudžetus atitinkančių monitorių.

Kaina ir prieinamumas

AOC U27B3CF monitorius pasižymi ypatingai aiškiu vaizdu, ryškiomis spalvomis ir pažangiomis prisijungimo galimybėmis, kurios didina produktyvumą ir suteikia daugiau džiaugsmo pramogaujant. Šis monitorius bus prieinamas nuo 2024 m. liepos už patrauklią gamintojo rekomenduojamą 319 € kainą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas