Daugėja kompiuterių su naujaisiais „Qualcomm“ procesoriais: naują nešiojamą kompiuterį pristatė ir „Acer“, sužinokite, kuo išsiskirs „Switch 14 AI“

Lukas Snarskis

2024-06-05, 09:00

0 komentarų

Apie naujuosius „Qualcomm“ procesorius, skirtus nešiojamiems kompiuteriams, kalbama daug, tačiau įrenginių, kurie naudotų šiuos lustus – beveik nėra. Nepaisant to, rinkoje pastebimas kai kurių gamintojų aktyvumas.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Daugėja kompiuterių su naujaisiais „Qualcomm“ procesoriais: naują nešiojamą kompiuterį pristatė ir „Acer“, sužinokite, kuo išsiskirs „Switch 14 AI“

Pirmuosius savo nešiojamus kompiuterius su „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniais jau pristatė „Dell“ ir „Asus“, o neseniai analogišką žingsnį žengė ir „Acer“. Kompanijos atstovai paskelbė apie naująjį „Acer Swift 14 AI“, kuris veiks su „Qualcomm Snapdragon X Elite“ lustu.

Nešiojamas kompiuteris turės 14,5 colių įstrižainės IPS ekraną su 2 560 x 1 600 taškų raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė pasižymės 16:10 kraštinių santykiu bei palaikys visą sRGB spalvų paletę.

„Swift 14 AI“ modelio storis sieks 15,9 mm, o svoris – 1,68 kilogramo. Nešiojamas kompiuteris turės 16 GB operatyviosios (RAM) atminties, o čia bus naudojamos LPDDR5x-8533 atmintinės. Pirkėjai galės įsigyti modelius, kurie turės iki 1 TB vidinės talpos. Įrenginys taip pat palaikys „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.4“.

Pranešama, jog šis nešiojamas kompiuteris prekyboje pasirodys rugpjūčio mėnesį, o jo pradinė kaina sieks maždaug 1 010 eurų. Tiesa, ar „Acer“ šią naujieną pasiūlys ir Europoje – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas