Europoje gali pritrūkti kompiuterių dalių: daugelis dalių vežėjų susiduria su netikėta problema, sužinokite kas čia vyksta

MiTech.lt

2023-12-25, 07:15

0 komentarų

Neseniai įvykdyti išpuoliai prieš krovininius laivus Raudonojoje jūroje turi įtakos ne tik naftos gabenimui, bet ir krovininiams laivams iš Azijos į Europą. Nukentėjo visi pagrindiniai vežėjai, tokie kaip CMA CGM, „Cosco“, „Evergreen“, „Hapag-Lloyd“, „Maersk“, MSC ir kt., ir visi jie atidėjo savo krovinių gabenimą per šį regioną.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Europoje gali pritrūkti kompiuterių dalių: daugelis dalių vežėjų susiduria su netikėta problema, sužinokite kas čia vyksta

Koordinuota saugumo akcija „Operacija: Klestėjimo sargybinis“, kurioje kol kas dalyvauja daugiau nei pusė tuzino valstybių, ruošiasi nukreipti krovinius per Jemeno paveiktą teritoriją, tačiau dėl to krovinių gabenimas per šią teritoriją sulėtės.

Jau gauta pranešimų iš šaltinių Taivane, kad jų gaminiai yra kai kuriuose iš šių laivų, kurie dabar įstrigo laukdami karinio jūrų laivyno palydos per teritoriją. Tačiau panašu, kad artimiausiu metu gali pritrūkti kai kurių kompiuterių komponentų, taip pat daugelio kitų produktų, kurie gabenami šiuo maršrutu ir toliau per Sueco kanalą.

BBC duomenimis, prekių gabenimas iš Taivano į Nyderlandus per Raudonąją jūrą ir Sueco kanalą vidutiniškai trunka 25,5 dienos, o vienintelis alternatyvus maršrutas per Gerosios vilties kyšulį trunka 34 dienas ir papildomai kainuoja degalų. Nepaisant papildomo gabenimo laiko ir išlaidų, atrodo, kad kai kurios laivybos bendrovės yra pasirengusios rinktis ilgesnį maršrutą, kad išvengtų užpuolimo.

Tikėtina, kad tai turės įtakos daugelio plataus vartojimo prekių kainoms Europoje, todėl jei dar nenusipirkote techninės įrangos, kurios įsigijimą atidėliojote, dabar gali būti pats tinkamiausias laikas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas