HP pristatė atnaujintą „Spectre x360 14“ nešiojamo kompiuterio modelį: įrenginys pasiūlys aukštos raiškos OLED ekraną bei ženkliai daugiau spartos

Arnas Balčiūnas

2024-01-12, 16:35

0 komentarų

Kiekvienų metų sausis yra ypatingas technologijų gerbėjams ir entuziastams. Ne išimtis ir 2024 metų pradžia, kuomet Las Vegase įvyks kasmetinė CES (ang. Consumer Electronics Show) paroda, kurioje išvysime daugybę naujienų ir inovatyvių produktų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
HP pristatė atnaujintą „Spectre x360 14“ nešiojamo kompiuterio modelį: įrenginys pasiūlys aukštos raiškos OLED ekraną bei ženkliai daugiau spartos

Kasmetinė technologijų paroda CES 2024 kasmet sukausto milijonus entuziastų, kuriems gamintojai pristato gausybę naujų produktų. Šių metų renginio metu savo naujienas pademonstravo ir HP, o tarp jų ir atnaujintas „Spectre x360 14“ serijos nešiojamas kompiuteris.

Naujasis HP produktas aprūpintas 13,5 colių įstrižainės ekranu, kas yra įdomus sprendimas, atsižvelgiant į tai, jog pavadinime minima 14 colių. Čia naudojama OLED panelė su 2,8K raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „HP Spectre x360 14“, lyginant su senesnės kartos modeliu, naudoja daug spartesnius operatyviosios (RAM) atminties lustus, o virš ekrano rasime 9 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą.

„HP Spectre x360 14“ nešiojamas kompiuteris bus parduodamas su „Intel“ sukurtais procesoriais, o geriausias modelis galės pasiūlyti keturioliktos kartos „Meteor Lake-U Core Ultra 7 155H“ procesorių su integruota „Arc“ grafika. Skelbiama, jog šio įrenginio veikimą palaikys 68 Wh akumuliatorius.

Las Vegase pristatyta HP naujiena bus prieinama juodos, mėlynos arba sidabrinės spalvos, o pigiausio modelio kaina prasidės nuo 1 375 eurų. Deja, tačiau kol kas neaišku ar šis nešiojamas kompiuteris bus prieinamas ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas