„Huawei“ ruošiasi naujų produktų pristatymui: nors naujų flagmanų pristatymą ir gaubia nežinia, netrukus debiutuos elektromobilis ir nauji kompiuteriai

Lukas Snarskis

2024-04-08, 09:00

0 komentarų

Šiemet turėtų debiutuoti ir naujoji „Huawei P70“ išmaniųjų telefonų serija, o šią liniją sudarys trys modeliai. Tikėtina, jog jau netrukus išvysime „Huawei P70“, „P70 Pro“, o taip pat ir riboto leidimo „Huawei P70 Pro Art“ išmaniuosius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ ruošiasi naujų produktų pristatymui: nors naujų flagmanų pristatymą ir gaubia nežinia, netrukus debiutuos elektromobilis ir nauji kompiuteriai

Dar visai neseniai buvo skelbiama, jog „Huawei P70“ serijos debiutas turėtų įvykti jau balandžio 2 dieną. Deja, tačiau bendrovė atšaukė šį renginį ir kol kas nėra jokios informacijos, kada gali būti surengtas oficialus pristatymas. Kaip bebūtų, balandžio 11 dieną ruošiamasi kitam renginiui.

Balandžio 11 dieną „Huawei“ surengs „HarmonyOS“ pavasarinę konferenciją, kurioje tikimasi išvysti naujų kompiuterių, o taip pat laukiama ir elektromobilio debiuto. Bendrovės atstovai turėtų papasakoti apie „Luxeed S7“ automobilį bei pademonstruoti „MateBook X Pro“ nešiojamą kompiuterį.

Konferencijoje daugiausia dėmesio tikriausiai bus skiriama „Luxeed S7“ - pirmajam „Huawei“ automobiliui, sukurtam kartu su „Chery“. Naujoje versijoje gali būti keletas konfigūracijos pakeitimų, išlaikant pradinę kainą, palyginti su praėjusių metų lapkritį debiutavusia versija.

Tikėtina, jog bus pademonstruotos dvi naujos elektrinio sedano versijos su šiek tiek pakoreguotais matmenimis ir svoriu, lyginant su ankstesniu variantu. Abiejose versijose išliks ta pati 150 kW + 215 kW dviejų variklių sąranka, panaši į „Luxeed S7 Max RS“.

Kalbant apie naujus nešiojamus kompiuterius, tikimasi, kad „Huawei“ atnaujins savo „MateBook X Pro“ liniją. Neseniai buvo sertifikuotas „Huawei MateBook X Pro“ nešiojamojo kompiuterio modelis, o tai yra užuomina apie netrukus įvyksiantį pristatymą.

Ši informacija kol kas lieka nepatvirtinta, nes „Huawei“ dar oficialiai nepaskelbė apie renginį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas