„Microsoft“ fiksuoja stulbinančius rezultatus: per pandemiją išpopuliarėjusi programėlė fiksuoja įspūdingą vartotojų aktyvumą

Arnas Balčiūnas

2023-05-04, 14:05

0 komentarų

Daugiau nei 300 000 organizacijų visame pasaulyje ir 115 milijonų aktyvių vartotojų kasdien – tai verslui pritaikytos socialinės platformos „Microsoft Teams“ statistika, kuri buvo skelbiama dar 2021 metais. Prasidėjus pasaulinei pandemijai ir darbinėms veikloms persikėlus į virtualią erdvę ši programa tapo neatsiejama daugelio kasdienybės dalimi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Microsoft“ fiksuoja stulbinančius rezultatus: per pandemiją išpopuliarėjusi programėlė fiksuoja įspūdingą vartotojų aktyvumą

„Microsoft“ paskelbė, kad jos bendravimo platforma „Microsoft Teams“ pasiekė naują esminį etapą, viršydama 300 milijonų aktyvių vartotojų per mėnesį. Šiomis naujienomis neseniai pasidalino „Microsoft“ generalinis direktorius Satya Nadella.

Šis reikšmingas pasiekimas rodo nuolatinį „Microsoft Teams“ augimą ir populiarumą, kuris per visą pandemiją buvo itin svarbus įrankis įmonėms ir asmenims visame pasaulyje. Kaip pabrėžė S.Nadella, „Teams“ naudojimas pasiekė visų laikų aukštumas, o platforma sugebėjo pasiimti savo vartotojų dalį visose kategorijose, įskaitant bendradarbiavimą, pokalbius, susitikimus ir skambučius.

Naujienos pasirodė iškart po to, kai atsirado pranešimai, kad „Microsoft“ svarsto galimybę atskirti „Microsoft Teams“ nuo „Office“ produktų rinkinio Europoje, kad išvengtų antimonopolinio tyrimo. Nors bendrovė pareiškė, jog yra atvira „pragmatiškiems sprendimams“, kad išspręstų ES institucijų susirūpinimą, belieka laukti, kokių veiksmų „Microsoft“ imsis situacijos sprendimui.

Nepaisant to, „Microsoft“ nerodo jokių lėtėjimo ženklų – vėliau šiais metais bus išleista nauja „Windows“ asmeninių kompiuterių kliento versija, turinti suteikti didesnį našumą. „Microsoft Teams“ taip pat netrukus gaus naujų generatyvinio DI funkcijų su „Microsoft 365 Copilot“, kurios bus integruotos su likusia „Office“ produktyvumo rinkinio dalimi.

Nors „Teams Premium“ jau dabar siūlo dirbtinio intelekto funkcijas, pvz., išmaniąsias santraukas, „Copilot“ pridėjimas tikrai pakels „Microsoft Teams“ į naujas aukštumas. „Microsoft“ vadovas pažymėjo, kad tūkstančiai mokamų klientų jau užsiregistravo „Teams Premium“, o tai rodo apie augančią pažangių bendradarbiavimo įrankių paklausą.

Pasauliui ir toliau bandant prisitaikyti prie naujos nuotolinio darbo normos ir hibridinės darbo aplinkos, „Teams“ yra puikioje padėtyje, kad taptų pirmaujančia bendravimo ir bendradarbiavimo platforma. 300 milijonų aktyvių vartotojų per mėnesį yra tikrai įspūdingas skaičius, todėl bus įdomu pamatyti, kaip „Microsoft Teams“ vystysis ir tobulės ateinančiais mėnesiais ir metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas