„Sony“ fiksuoja ženkliai išaugusius pardavimus: „PlayStation 5“ pardavimai pasiekė simbolinę ribą, pastaruoju metu jos tiesiog šluojamos iš lentynų

Lukas Snarskis

2023-08-06, 12:45

0 komentarų

Nors 2020 metai daugeliui buvo itin komplikuoti metai, kurie įnešė nemažai pokyčių į mūsų kasdienį gyvenimą, tačiau žaidimų mėgėjams jie turi tikrai gerų naujienų. Tarp karščiausių tų metų naujienų – Japonijos milžinės „Sony“ pristatyta nauja „PlayStation“ konsolė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Sony“ fiksuoja ženkliai išaugusius pardavimus: „PlayStation 5“ pardavimai pasiekė simbolinę ribą, pastaruoju metu jos tiesiog šluojamos iš lentynų

Dar šių metų pradžioje „Sony“ skelbė, jog naujosios „PlayStation 5“ žaidimų konsolės pardavimai perkopė 30 mln. ribą, o naujausiais duomenimis, pardavimai jau perkopė ir 40 mln. vienetų ribą. Verta pastebėti, jog 2022 metais, praėjus dviem metams nuo išleidimo, buvo parduota 25 mln. kompiuterių, o tai rodo, kad dar 15 mln. buvo pridėta vos per 9 mėnesius.

„Sony“ išplatintame pranešime teigiama, jog anksčiau buvo susiduriama su įvairiomis tiekimo grandinės problemomis, tačiau dabartinė situacija yra žymiai geresnė. „Sony Interactive Entertainment“ prezidentas Jimas Ryanas atskleidė, jog bendrovė pagaliau gali patenkinti esamus rinkos poreikius bei padėkojo žaidėjų bendruomenei, kuri padėjo pasiekti minėtą pardavimų ribą.

J.Ryanas atskleidė ir tai, jog „Sony PlayStation 5“ šiuo metu palaiko daugiau nei 2,5 tūkst žaidimų, įskaitant ir tokias naujienas kaip „Final Fantasy XVI“, „Diablo IV“ ar „Street Fighter 6“. „Sony“ atstovas taip pat pasidalino 40 žaidimų, kuriuos „PlayStation“ bendruomenė išrinko kaip geriausius.

Internete jau kuris laikas kalbama ir apie „PlayStation 5 Pro“ žaidimų konsolės versiją, o nutekinti „Microsoft“ dokumentai atskleidžia, jog šiemet galime išvysti ir „Slim“ modelį. Anot dokumento, „Microsoft“ aiškiai nurodo, kad „Sony“ ruošiasi 2023 m. išleisti „PlayStation 5 Slim“ versiją. Svarbiausia, kad dokumente atskleidžiama šios plonos versijos kainą, kuri nustatyta ties mažesne 399 JAV dolerių riba.

„Microsoft“ nutekintame dokumente taip pat teigiama, kad „Sony“ vėliau šiais metais turėtų išleisti delninę „PlayStation 5“ versiją, tačiau pateikta informacija apie delninį įrenginį nėra visiškai tiksli. „Sony“ paskelbė apie šią aparatinę įrangą per „PlayStation Showcase“ renginį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas