„Xiaomi“ dukterinė kompanija ketina pristatyti naują žaidimų kompiuterį: kovo pradžioje debiutuos naujasis „Redmi G Pro“ modelis, aiškėja pagrindinės savybės

Lukas Snarskis

2024-02-28, 09:00

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įrenginių, kurie sulaukia didžiulio susidomėjimo. Daugelis mūsų naudojasi šios bendrovės išmaniaisiais telefonais, namuose turi „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį bei įvairių kitų įrenginių.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Xiaomi“ dukterinė kompanija ketina pristatyti naują žaidimų kompiuterį: kovo pradžioje debiutuos naujasis „Redmi G Pro“ modelis, aiškėja pagrindinės savybės

„Xiaomi” dukterinė kompanija „Redmi” prieš porą dienų anonsavo ir į žaidėjus orientuotą nešiojamą „Redmi G Pro” kompiuterį. Gamintojas atskleidė kai kurias naujojo įrenginio specifikacijas bei paskelbė oficialią pristatymo datą.

2024 metų modelis debiutuos jau kovo 4 dieną. Nešiojamas kompiuteris veiks su „Intel Core i9-14900HX“ procesoriumi bei naudos „Nvidia RTX 4060“ vaizdo plokštę. Kol kas nėra žinoma ar tai bus vienintelė konfigūracija, kurią ketina pasiūlyti naujasis „Redmi G Pro“ modelis.

Verta pastebėti, jog šis nešiojamas kompiuteris neseniai buvo aptiktas ir „Geekbench“ duomenų bazėje. Testų metu jis veikė su „Intel Core i5-14500HX“ procesoriumi ir „Nvidia RTX 4060“ vaizdo plokšte. Tikėtina, kad būtent šis modelis bus bazinis, tačiau daugiau informacijos paaiškės per pristatymą.

Kaip jau minėjome, naujasis „Redmi G Pro“ nešiojamas kompiuteris bus pristatytas kovo 4 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas