Ieškantiems laikrodžio: „Xiaomi Amazfit Bip“ už pačią žemiausią kainą šiuo metu!

Ieškantiems laikrodžio: „Xiaomi Amazfit Bip“ už pačią žemiausią kainą šiuo metu!

Išmanieji laikrodžiai ir apyrankės per pastaruosius keletą metų išaugino savo populiarumą, o tai rodo ir nuolat augantys pardavimai. Parduotuvių lentynose galime rasti ir labai pigių ir labai brangių laikrodžių. Nieko nenustebins ir tai, jog „Xiaomi“ turi produktą, kuris pasižymi ne tik patrauklia kaina, bet ir atitinkama kokybe.

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galima įsigyti „Xiaomi Amazfit Bip“ už žemiausią kainą rinkoje. Su nuolaidos kodu PPSUMMER šis išmanusis laikrodis Jums kainuos tik 52,73 euro. Tai yra žemiausia kaina rinkoje, o dar vienas privalumas – prekė yra siunčiama iš Italijos, todėl pardavėjas gali garantuoti greitą pristatymą. Pažvelkime į šio laikrodžio privalumus.

Visų pirma reikėtų atkreipti dėmesį į „Amazfit Bip“ dizainą, kuris iš pirmo žvilgsnio primena „Apple Watch“. Laikrodyje įmontuotas 1,28 colių įstrižainės ekranas su HD raiška bei apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu. Žinoma, kaip ir dauguma „Xiaomi“ produktų, taip ir šį laikrodį galima įsigyti skirtingų spalvų, o vėliau nesunku keisti ir silikoninius diirželius.

„Xiaomi Amazfit Bip“ yra ir pakankamai funkcionalus produktus. Pagrindiniai nustatymai atliekami per specialią „Mi Fit“ aplikaciją, kurią naudojame ir su „Mi Band“ serijos produktais. Žinoma, dauguma galimybių yra atliekamos ir naudojantis tiesiogiai laikrodžiui, todėl Jums nebūtinai reikės su savimi turėti savo išmanųjį telefoną.

Kaip jau minėjome, šį išmanųjį, „Xiaomi Amazfit Bip“, laikrodį dabar galite įsigyti už 52,73 euro su nuolaidos kodu PPSUMMER, o tai yra žemiausia kaina, kurią dabar galite rasti. Pigiausias variantas Lietuvoje kainuoja bent 57 eurus. „Geekbuying“ taip pat siūlo siuntimą tiesiai iš Italijos, todėl pristatymas bus greitas, o Jums nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Andrius

Laikrodžio dirželį reikėtų keisti kito gamintojo dirželiu. Po kurio laiko nešiojimo pradėjo niežėti riešą ir išbėrė smulkiais spuogais. Su Samsung silikonine apyranke tokios reakcijos nebūna.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas