Naujas galingas „Xiaomi Amazfit GTR“ laikrodis – žema kaina, stilinga išvaizda ir puikūs parametrai

Naujas galingas „Xiaomi Amazfit GTR“ laikrodis – žema kaina, stilinga išvaizda ir puikūs parametrai

Kinijos kompanija „Xiaomi“ visai neseniai pristatė naują išmanųjį laikrodį. Gamintojas ir toliau tęsia „Amazfit“ įrenginių seriją ir pristatytas itin aukštos klasės „Xiaomi Amazfit GTR“ laikrodis. Tai klasikine išvaizda ir puikiomis specifikacijomis pasižymintis aksesuaras, kuris turėtų atkreipti daugumos dėmesio.

Naujasis „Xiaomi“ produktas internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ šiuo metu kainuoja 120,59 euro, o tam reikia panaudoti AMAZFITGTR nuolaidos kodą, su nemokamu siuntimu į Lietuvą. Tiesa, už 9,59 euro Jūs galite užsisakyti „Eu Priority Line“ siuntimą ir šiuo atveju pardavėjas pasirūpins visais mokesčiais ir Jums nereikės papildomai nieko mokėti. Taigi, pabandykime pažvelgti kuo išsiskiria šis naujutėlis laikrodis.

Visų pirma, reikėtų žinoti, jog „Amazfit GTR“ turi odinę apyrankę, o korpusas pagamintas iš metalo. Tiesa, šiuo atveju pirkėjas gali pasirinkti iš kelių skirtingų variantų, o šiuo metu pardavėjas siūlo rinktis tarp aliuminio arba nerūdijančio plieno. Abu šie variantai šiuo metu kainuoja tiek pat. „Xiaomi“ laikrodis taip pat turi spalvotą 1,39 colių įstrižainės AMOLED ekraną, kuris apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis laikrodis ne tik atrodo labai solidžiai, tačiau pasižymi ir labai solidžiomis specifikacijomis. „Amazfit GTR“ turi 16 MB operatyviosios (RAM) atminties bei 64 GB vidinės talpyklą, o taip pat veikia su ‚Bluetooth 5.0“ technologija. Žinoma, negalima nepaminėti ir slėgio jutiklių ar širdies ritmo matuoklio. Šiuo „Xiaomi“ produktu nenusivils ir tie kurie aktyviai sportuoja.

Kaip ir dauguma tokio tipo įrenginių, taip ir šis, skaičiuoja Jūsų žingsnius, kalorijas, nueitą atstumą ar pulsą, o taip pat gali priminti apie poreikį judėti ir pan. „Xiaomi Amazfit GTR“ turi net 12 skirtingų sporto režimų, o dauguma informacijos nesunkiai valdoma šio įrenginio ekrane arba specialioje aplikacijoje.

Paskutinis dalykas, kurį būtina paminėti – tai 410 mAh talpos baterija. „Xiaomi“ sukurti išmanieji aksesuarai visuomet pasižymi įspūdinga baterijų ištverme, o šis produktas tikrai nėra išimtis. Gamintojo teigimu, pilno baterijos įkrovimo turėtų pakakti bent 24 dienoms, tačiau viskas, žinoma, priklauso nuo Jūsų nustatymų ir poreikių.

Kaip jau minėjome, „Xiaomi Amazfit GTR“ dabar galima įsigyti už 120,59 euro, o tam reikia panaudoti AMAZFITGTR nuolaidos kodą, o taip pat galite pasirinkti iš dviejų skirtingų variantų – modelio su aliuminiu arba nerūdijančio plieno korpuso. Abu šie variantai kainuoja tiek pat, o už papildomus 9,59 euro Jūs galite užsisakyti „Eu Priority Line“ siuntimą ir šiuo atveju pardavėjas pasirūpins visais mokesčiais ir Jums nereikės papildomai nieko mokėti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas