Naujausias „Xiaomi Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis dabar už ypatingai žemą kainą

Artūras Nalivaiko

2019-10-19, 01:00 (atnaujinta 2023-03-19, 14:40)

0 komentarų
Naujausias „Xiaomi Amazfit GTS“ išmanusis laikrodis dabar už ypatingai žemą kainą

Išmaniųjų laikrodžių populiarumas per pastaruosius keletą metų išaugo neįtikėtinais tempais. Tai lėmė ne tik didėjantis jų poreikis, tačiau ir tai, jog jų funkcionalumas tampa vis geresnis ir geresnis. Šiai dienai dauguma populiariausių gamintojų turi bent kelis produktus, o „Xiaomi“ jų turi dar daugiau.

Vienas naujausių šios kompanijos produktų – „Huami Amazfit GTS“, kurį internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galima įsigyti už vos už 120,56 euro. Tiesa, norint gauti tokią kainą reikia panaudoti nuolaidos kodą 3VRUCC7B bei atsiskaityti per mokėjimų platformą „PayPal“. Kadangi produktas atkeliauja iš Honkongo – rekomenduojame pasirinkti EU Priority Line siuntimo metodą, kuris papildomai kainuos 10,73 euro, tačiau garantuos, jog nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

Tikriausiai sunku nepastebėti akivaizdžių panašumų tarp „Amazfit GTS“ ir „Apple“ kuriamų laikrodžių. Taigi, jeigu ieškote panašaus varianto – tai tikrai labai neblogas pasirinkimas. Išmanusis laikrodis pasižymi 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu, kuris dar apsaugotas „Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu. Verta paminėti, jog šis „Xiaomi“ laikrodis taip pat turi virš 100 skirtingų ekrano dizaino variantų (ang. Watch face), todėl norimą stilių ras tikriausiai kiekvienas.

„Huami Amazfit GTS“ palaiko net 12 skirtingų sporto režimų, o tarp jų rasime ir režimus dviratininkams, bėgikams, plaukikams, alpinistams ir kitiems, kurie užsiima aktyvia veikla. Vienas naujausių „Xiaomi“ produktų taip pat turi GPS modulį bei širdies ritmą 24 valandas fiksuojantį daviklį. Gamintojas atkreipia dėmesį į tai, jog lapkričio mėnesį turėtų pasirodyti atnaujinimas, kuris galės stebėti širdies ritmo sutrikimus.

Be daugybės puikių funkcijų, šis išmanusis laikrodis pasižymi ir aukštos klasės specifikacijomis. Visų pirma, „Xiaomi Amazfit GTS“ turi 220 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti iki 14 dienų normaliomis sąlygomis. Tiesa, jeigu nuolatos naudosite GPS, tuomet baterija laikys iki 25 valandų. Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys yra atsparus vandeniui iki 50 metrų, todėl „Amazfit GTS“ yra puikiai tinkamas ir plaukiojimui ar kitoms vandens pramogoms.

Kaip jau minėjome, dabar „Xiaomi Amazfit GTS“ galima įsigyti už vos už 120,56 euro. Tiesa, norint gauti tokią kainą reikia panaudoti nuolaidos kodą 3VRUCC7B bei atsiskaityti per mokėjimų platformą „PayPal“. Kadangi produktas atkeliauja iš Honkongo – rekomenduojame pasirinkti EU Priority Line siuntimo metodą, kuris papildomai kainuos 10,73 euro, tačiau garantuos, jog nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas