Puiki proga įsigyti „Amazfit GTS“ išmanųjį laikrodį ir daugybė nuolaidų kitiems „Xiaomi“ išmaniesiems laikrodžiams

Artūras Nalivaiko

2019-11-07, 01:00 (atnaujinta 2023-03-19, 14:40)

1 komentaras
Puiki proga įsigyti „Amazfit GTS“ išmanųjį laikrodį ir daugybė nuolaidų kitiems „Xiaomi“ išmaniesiems laikrodžiams

Kinijos kompanija „Xiaomi“ savo asortimente turi ne vieną išmanųjį laikrodį, o daugiausiai dėmesio sulaukia „Amazfit“ prekiniu ženklu pažymėta produkcija. Šią seriją sudaro ne vienas dėvimasis įrenginys, o vienas patraukliausių – „Amazfit GTS“.

Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ šį išmanųjį laikrodį galima užsisakyti jau dabar, o jo kaina siekia 122,31 euro. Tai turbūt vienas geriausių ir populiariausių „Xiaomi“ laikrodžių, kuris išsiskiria ne tik puikiu dizainu, tačiau ir puikiomis savybėmis.

Tikriausiai sunku nepastebėti akivaizdžių panašumų tarp „Amazfit GTS“ ir „Apple“ kuriamų laikrodžių. Taigi, jeigu ieškote panašaus varianto – tai tikrai labai neblogas pasirinkimas. Išmanusis laikrodis pasižymi 1,65 colių įstrižainės AMOLED ekranu, kuris dar apsaugotas „Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu. Verta paminėti, jog šis „Xiaomi“ laikrodis taip pat turi virš 100 skirtingų ekrano dizaino variantų (ang. Watch face), todėl norimą stilių ras tikriausiai kiekvienas.

„Amazfit GTS“ palaiko net 12 skirtingų sporto režimų, o tarp jų rasime ir režimus dviratininkams, bėgikams, plaukikams, alpinistams ir kitiems, kurie užsiima aktyvia veikla. Vienas naujausių „Xiaomi“ produktų taip pat turi GPS modulį bei širdies ritmą 24 valandas fiksuojantį daviklį. Gamintojas atkreipia dėmesį į tai, jog lapkričio mėnesį turėtų pasirodyti atnaujinimas, kuris galės stebėti širdies ritmo sutrikimus.

Be daugybės puikių funkcijų, šis išmanusis laikrodis pasižymi ir aukštos klasės specifikacijomis. Visų pirma, „Amazfit GTS“ turi 220 mAh talpos bateriją, kurios turėtų pakakti iki 14 dienų normaliomis sąlygomis. Tiesa, jeigu nuolatos naudosite GPS, tuomet baterija laikys iki 25 valandų. Verta paminėti ir tai, jog šis įrenginys yra atsparus vandeniui iki 50 metrų, todėl „Amazfit GTS“ yra puikiai tinkamas ir plaukiojimui ar kitoms vandens pramogoms.

Kaip jau minėjome, šiuo metu internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ šis išmanusis laikrodis kainuoja 122,31 euro, o jį įsigyti galite paspaudę čia. Jeigu ieškote kažkurio kito „Xiaomi“ sukurto laikrodžio – žemiau rasite daugybę kitų opcijų su nuolaidų kodais.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas