„Xiaomi“ pristatė dar vieną naują išmanųjį laikrodį – „Amazfit Stratos 3“ dabar parduodamas už ypatingą kainą

Artūras Nalivaiko

2019-11-13, 01:00 (atnaujinta 2023-03-19, 14:40)

1 komentaras
„Xiaomi“ pristatė dar vieną naują išmanųjį laikrodį – „Amazfit Stratos 3“ dabar parduodamas už ypatingą kainą

Kinijos kompanija „Xiaomi“ turi ne vieną dukterinę įmonę, kuri kuria tam tikrus produktus. Viena tokių yra „Huami“, kuri kuria didžiąją dalį „Amazfit“ išmaniųjų laikrodžių, o visai neseniai buvo pristatytas naujasis „Amazfit Stratos 3“. Visai neseniai pasirodęs produktas yra gerokai patobulintas „Stratos 2“ modelio atnaujinimas.

Naujajam „Huami Amazfit Stratos 3“ internetinėje parduotuvėje dabar taikoma speciali kaina ir šį naują išmanųjį laikrodį galima įsigyti vos už 173,85 euro ir šiuo metu tai yra žemiausia kaina internete. Žinoma, reikėtų nepamiršti panaudoti nuolaidos kodo 67BBOI8ASM. Tai išties puikus pasiūlymas, o jeigu dar neteko girdėti apie jį, tuomet siūlome trumpai peržvelgti pagrindines jo savybes.

Visų pirma, „Amazfit Stratos 3“ pasižymi 1,36 colių įstrižainės ekranu su „Corning Gorilla Glass“ apsauga. Laikrodžio korpusas pagamintas iš plieno ir keramikos bei turi keičiamą dirželį, du valdymo mygtukus ir atrodo išties solidžiai. Šiuo metu pirkėjai gali įsigyti juodos spalvos modelį, kuris atrodo itin moderniai bei patiks visiems, kurie ieško elegantiško išmaniojo laikrodžio.

Žinoma, šis išmanusis laikrodis ne tik gerai atrodo, tačiau ir pasižymi atsparumu vandeniui. Naujasis „Huami“ produktas yra tinkamas plaukioti bei gali kuo puikiausiai veikti vandenyje iki 50 metrų gylyje. Dėl tokių atsparumo savybių, „Amazfit Stratos 3“ turi ir specialius režimus plaukikams, kurie padės fiksuoti tam tikrą informaciją plaukimo metu.

„Huami Amazfit Stratos 3“ yra aprūpintas dviejų branduolių procesoriumi bei turi 512 MB operatyviosios (RAM) atminties bei 4 GB vidinę talpyklą, o pats laikrodis veikia su „Amazfit OS“ operacine sistema. Verta paminėti ir tai, jog jis veikia su visais „Android“ ir „iOS“ operacines sistemas palaikančiais įrenginiais. „Stratos 3“ taip pat aprūpintas „Bluetooth 5.0“ bei palaiko „Wi-Fi“.

Kalbant apie šio išmaniojo laikrodžio funkcionalumą, būtina žinoti, jog jis turi net 19 skirtingų sporto režimų, todėl sau tinkamiausią ras turbūt kiekvienas. Žinoma, „Huami Amazfit Stratos 3“ gali nuolat stebėti Jūsų širdies ritmą, o tikslesniam stebėjimui naudojamas „BioTracker PPG“ sensorius. Laikrodis taip pat turi 300 mAh talpos bateriją, kurios turėtų užtekti maždaug dviem savaitėms.

Kaip jau minėjome, dabar naująjį „Amazfit Stratos 3“ galite įsigyti internetinė parduotuvėje „Gearbest“. Čia jo kaina siekia vos už 173,85 euro ir šiuo metu tai yra žemiausia kaina internete. Žinoma, reikėtų nepamiršti panaudoti nuolaidos kodo 67BBOI8ASM. Tiesa, reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog šiuo metu vyksta išpardavimas, o tai reiškia, kad įrenginių kiekis yra ribotas.

Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ galima įsigyti ir kitų šio gamintojo laikrodžių, kuriems dabar taikomi specialūs pasiūlymai. Štai geriausi šios parduotuvės pasiūlymai:

„Amazfit GTS“ už 118,95€ – spauskite čia;

„Amazfit GTR“ 47 mm už 116,20€ - spauskite čia;

„Amazfit GTR“ 42 mm už 107,05€ - spauskite čia;

„Amazfit GTR Glitter Edition“ 42 mm už 144,57€ - spauskite čia;

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas