„Amazfit“ pristatė riboto leidimo „GTR 4“ išmanųjį laikrodį: išsaugojo pirmtako savybes, bet pasiūlys atnaujintą dizainą

Arnas Balčiūnas

2023-05-08, 07:15

0 komentarų

Praėjusį rugsėjį „Amazfit“ pristatė GTR 4, o šiandien bendrovė produktų liniją papildė specialia versija, pavadinta „Amazfit GTR 4 Limited Edition“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Amazfit“ pristatė riboto leidimo „GTR 4“ išmanųjį laikrodį: išsaugojo pirmtako savybes, bet pasiūlys atnaujintą dizainą

„Amazfit GTR 4 Limited Edition“ turi daugumą standartinio modelio specifikacijų ir funkcijų, tačiau pasižymi kitokiu dizainu. „GTR 4 Limited Edition“ turi 1,43 colio lenktą AMOLED ekraną ir elegantišką karūnėlę, pagamintą iš 316L nerūdijančio plieno, ant kurios užrašyta „Amazfit“. Karūnėlę papildo mygtukas, kuris taip pat skiriasi nuo standartinio modelio atitikmens.

Kaip ir karūnėlė, „Amazfit GTR 4 Limited Edition“ vidurinis rėmas taip pat pagamintas iš nerūdijančio plieno, o galinė panelė – iš stiklo keramikos. Standartinis GTR 4 turėjo aliuminio lydinio rėmą ir blizgiai nudažytą plastikinę galinę panelę.

Kitas dizaino skirtumas tarp GTR 4 įprasto ir riboto leidimo yra tas, kad pirmasis parduodamas su fluoroelastomero, skysto silikono ir odinio nailono dirželiais, o antrasis - tik su fluoroelastomero dirželiais, kurie atrodo kitaip nei standartinio GTR 4 fluoroelastomero aksesuaras. Tačiau abu variantai yra 22 mm pločio, komplektuojami su klasikine sagtimi ir yra reguliuojamo 150–215 mm pločio.

„GTR 4 Limited Edition“ taip pat yra storesnis (11,2 mm prieš 10,6 mm) ir sunkesnis (49 g prieš 34 g) nei standartinis modelis ir palaiko belaidį magnetinį įkrovimą. Įdomu tai, kad nors abiejose versijose yra 475 mAh talpos baterija, kuri, pasak pateikiamos informacijos, iki galo įsikrauna per dvi valandas ir naudojant įprastai laiko iki 14 dienų – būtent „GTR 4 Limited Edition“ gali pasiūlyti daugiau ištvermės veikiant akumuliatoriaus taupymo režimui (28 d. prieš 24 d.), esant intensyvaus naudojimo scenarijui (8 d. prieš 7 d.), tiksliame GPS režime (28h prieš 25h) ir energiją taupančiame GPS režime (55h prieš 52h).

Įprasta versija pasižymi didesne ištverme nei ribota versija veikiant subalansuotu GPS režimu (44h prieš 42h). Tačiau skelbiama, kad abu modeliai veikia iki 50 dienų laikrodžio režimu.

„Amazfit GTR 4 Limited Edition“ taip pat gali būti prijungtas prie širdies ritmo diržų, kad būtų galima stebėti daugiamačius fitneso duomenis. Norėdami sužinoti daugiau apie ribotą leidimą, galite perskaityti mūsų straipsnį apie „Amazfit GTR 4“ anonsą, nes skirtumai tarp dviejų versijų daugiausiai yra kosmetiniai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas