Barselonoje pristatyti naujausi „Huawei“ produktai: debiutuoja „Watch GT 5“ ir „Watch Ultimate Green“ modeliai bei pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis su kraujospūdžio stebėsena

Pranešimas spaudai

2024-09-19, 17:00

0 komentarų

Rugsėjo 19 dieną Barselonoje vykusiame „Huawei“ naujųjų renginyje bendrovė pristatė kelis itin lauktus produktus, tarp kurių išmanieji laikrodžiai „Huawei Watch GT 5 Series“, „Huawei Watch D2“ ir „Huawei Watch Ultimate Green“. Taip pat buvo pristatyti naujieji planšetiniai kompiuteriai „Huawei MatePad Pro“ ir „Huawei MatePad 12 X“, kurie siūlo naujos kartos patirtį ir atnaujintas technologijas.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
Barselonoje pristatyti naujausi „Huawei“ produktai: debiutuoja „Watch GT 5“ ir „Watch Ultimate Green“ modeliai bei pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis su kraujospūdžio stebėsena

„Huawei“ siekia sukurti produktus, kurie ne tik būtų funkcionalūs, bet ir įkvėptų vartotojus aktyviai gyventi ir rūpintis savo sveikata. Įmonė nuolat siekia kurti inovatyvius sprendimus, kurie praturtina vartotojų kasdienybę, o pristatyti naujausi produktai įrodo, kad galime sujungti moderniausias technologijas su stilingu dizainu“, – sako Urtė Eidžiūnaitė, „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje.

„Huawei Watch GT 5“ – naujas mados žybsnis

Šiuolaikinė mada ir technologijos nuolat vystosi, todėl „Huawei“ Barselonoje pristatė naujuosius „Watch GT 5“ laikrodžius, kurie suteikia vartotojams galimybę mėgautis elegancija ir funkcionalumu, leidžiant pasiekti aukščiausio lygio patirtį tiek sportuojant, tiek kasdienio naudojimo metu.

„Naujoji „Huawei Watch GT 5“ serija ne tik pasižymi išskirtiniu dizainu, bet ir aukščiausios klasės sveikatos stebėjimo funkcijomis. Laikrodžiai sujungia eleganciją su praktiniu funkcionalumu, suteikdami vartotojams išskirtinę patirtį tiek aktyviam gyvenimo būdui, tiek kasdieniam naudojimui. Laikrodis pasižymi išskirtiniu dizainu ir yra prieinamas „Pro“ arba standartine versijomis. „Pro“ versija pagaminta iš aeronautikos klasės titano lydinio ir nanokristalinės keramikos, kas suteikia laikrodžiui daugiau patvarumo“, – teigia Urtė Eidžiūnaitė.

„Huawei Watch GT 5“ serija yra viena iš pirmųjų „Huawei“ išmaniųjų laikrodžių, pristatančių „Huawei TruSense“ sistemą – integruotą sveikatos ir fitneso stebėjimo funkciją su patobulintais jutikliais ir algoritmais, suteikiančiais greitesnius, tikslesnius ir išsamesnius rezultatus.

Be to, naujasis laikrodis yra puikiai pritaikytas sportininkams. „Huawei Watch GT 5 Pro“ bus galima rasti daugiau nei 15 tūkst. pasaulio golfo aikštynų žemėlapių bei nardymo režimą, siūlantį išsamesnį sporto veiklų stebėjimą. „Pro“ versija taip pat turi profesionalias funkcijas bėgimui, pavyzdžiui, kontroliniais taškais pagrįstos navigacijos funkcija ir 10 metrų kontūrinis žemėlapis.

„Viena iš įspūdingiausių „Huawei Watch GT 5“ funkcijų yra laikrodžio gebėjimas tiksliai stebėti fizinį aktyvumą ir teikti išsamias analizes apie vartotojų kasdieninę veiklą. Tai suteikia galimybę kiekvienam vartotojui kurti individualizuotus treniruočių planus ir sekti jų pažangą. Taip pat laikrodis siūlo išskirtinę baterijos tarnavimo trukmę – iki 14 dienų naudojimo „Huawei Watch GT 5“ 46 mm bei „GT 5 Pro“ 46 mm modeliuose ir iki 7 dienų naudojimo „Huawei Watch GT 5“ 41 mm bei „GT 5 Pro“ 42 mm modeliuose. Tai reiškia, kad vartotojai gali ilgiau mėgautis savo veiklomis be nuolatinio rūpesčio dėl baterijos įkrovimo“, – atskleidžia „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje U. Eidžiūnaitė.

„Huawei Watch D2“: pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis su kraujospūdžio stebėsena

Sveikatos stebėjimo technologijos nuolat tobulėja, tad „Huawei“ siūlo inovatyvius sprendimus, kurie padeda vartotojams rūpintis savo sveikata patogiai ir efektyviai. Barselonoje pristatytas „Huawei Watch D2“ – puikus pavyzdys, kaip naujos technologijos gali pakeisti mūsų gyvenimą.

„Huawei Watch D2“ yra pirmasis pasaulyje riešo pagrindu veikiantis ambulatorinis kraujospūdžio stebėjimo įrenginys, sertifikuotas NMPA ir MDR, todėl gali būti klasifikuojamas kaip medicininis įrenginys. Šis laikrodis suteikia 24 valandų tikslų kraujospūdžio matavimą ir yra aprūpintas „HUAWEI TruSense“ sistema, užtikrinančia greitesnius ir tikslesnius rezultatus.

„Šis laikrodis atveria naujas galimybes sveikatos technologijose. Jo patogus dizainas leidžia vartotojams stebėti kraujospūdį bet kur ir bet kada. Tai yra ypač svarbu vartotojams, kurie siekia aktyviai stebėti savo sveikatą. Vienu paspaudimu vartotojai gali matuoti iki 9 įvairių kūno rodiklių ir gauti sveikatos apžvalgos ataskaitą. Tai leidžia greitai ir lengvai įvertinti savo sveikatos būklę, gaunant išsamią informaciją per labai trumpą laiką“, – pasakoja U. Eidžiūnaitė.

Planšetiniai kompiuteriai: kūrybiškumas ir produktyvumas

Taip pat renginyje pristatyti ir naujausi „Huawei“ planšetiniai kompiuteriai, kurie sukurti siekiant įkvėpti vartotojus kurti ir didinti jų produktyvumą kiekviename žingsnyje. Šie kompiuteriai sujungia pažangiausias technologijas ir patrauklų dizainą tam, kad vartotojai galėtų mėgautis geriausia patirtimi.

„Huawei MatePad Pro“ ir „Huawei MatePad 12 X“ yra sukurti siekiant užtikrinti maksimalų vartotojo patogumą, kūrybiškumą ir produktyvumą. „MatePad Pro“ pristato pažangias vizualizacijos ir rašymo galimybes, o „MatePad 12 X“ yra lengvas ir elegantiškas modelis, orientuotas į jaunąją kartą. Abu planšetiniai kompiuteriai suteikia vartotojams galimybę išreikšti savo kūrybiškumą ir didinti produktyvumą. Jie sujungia aukštos kokybės ekranus, naujausias technologijas ir estetiškai patrauklų dizainą, kad vartotojai galėtų mėgautis aukščiausio lygio patirtimi“, – nurodo U. Eidžiūnaitė.

„Huawei“ siekis – inovacijos, mada ir kūrybiškumas

„Huawei“ įsipareigoja derinti pažangiausias technologijas su mada ir kūrybiškumu, integruojant juos į vartotojų kasdienį gyvenimą. Kompanijos tikslas išlieka kurti produktus, kurie ne tik atitinka vartotojų poreikius, bet ir viršija jų lūkesčius, suteikdami išskirtinę patirtį.

„Bendrovė nuolat investuoja į mokslinius tyrimus ir technologijų plėtrą, siekdama kurti inovatyvius sprendimus, kurie pagerintų vartotojų patirtį. Tikslas – suteikti technologijoms galimybę ne tik prisidėti prie sveikesnio ir aktyvesnio gyvenimo, bet ir padaryti kasdienybę malonesne bei patogesne. Kiekvienas produktas turi derinti funkcionalumą su estetika, įkvėpti vartotojus ir užtikrinti malonų naudojimą kiekvieną dieną“, – sako „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje Urtė Eidžiūnaitė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas