Dar neturite išmaniojo laikrodžio? Atėjo laikas pagaliau tokį įsigyti ir mes jums pasakysime, kodėl turėtumėte tai padaryti jau dabar

Lina Snarskienė

2024-10-05, 17:55

0 komentarų

Išmaniųjų laikrodžių industrija per pastaruosius kelerius metus smarkiai pasikeitė. Visai neseniai tikėjomės, kad šioje rinkoje, kaip ir telefonų pasaulyje, dominuos „Apple Watch” ir daugybė „Google” vystomos „Wear OS” operacinės sistemos įrenginių, tačiau taip nenutiko.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Dar neturite išmaniojo laikrodžio? Atėjo laikas pagaliau tokį įsigyti ir mes jums pasakysime, kodėl turėtumėte tai padaryti jau dabar

Šiuolaikiniame sparčiai besikeičiančiame pasaulyje išmanieji laikrodžiai tapo daugiau nei tik laiko matavimo prietaisu. Jie tapo nepakeičiamais kompanionais, teikiančiais daugybę privalumų.

Šiuolaikinės epochos technologinė pažanga laikrodžius pavertė ne tik mados elementu ar laiko nustatymo prietaisu, jie taip pat yra kažkas, kas gali pakeisti jūsų kasdienį gyvenimą. Išmanieji laikrodžiai gali būti geriausias jūsų pasirinkimas, nesvarbu, ar esate prietaisų entuziastas, ar žmogus, siekiantis supaprastinti savo gyvenimą ir padidinti produktyvumą.

Tačiau žmonės visada užstringa tie atsakymu į klausimą – ar pinigai, kuriuos jiems išleidžiate, tikrai verti, ar tai tiesiog jų švaistymas? Jei neturite išmaniojo laikrodžio – skaitykite toliau ir sužinokite, ar toks įrenginys tinka jūsų gyvenimo būdui ir kaip jis gali palengvinti jūsų gyvenimą.

Kodėl turėtumėte įsigyti išmanųjį laikrodį?

Protingieji laikrodžiai keičia tradicinius, nes juos galima nešioti visur. Kaip ir kiti daiktai, jie turi privalumų ir trūkumų, tačiau, atidžiau pažvelgus, jų privalumai šiek tiek nusveria trūkumus. Todėl tokio laikrodžio įsigijimas niekada nenueis veltui, o štai svarbiausių priežasčių, kodėl turėtumėte įsigyti išmanųjį laikrodį.

Padeda priimti skambučius ir greitai atsakyti į žinutes. Išmanusis laikrodis gali padėti jums skambinti telefonu ir siųsti žinutes. Kai išmanųjį telefoną prie laikrodžio prijungsite naudodami „Bluetooth“, jis padės jums priimti žinutes ir skambučius iš tikrųjų neišimant telefono iš kišenės ar rankinės.

Įrenginys suteikia galimybę priimti skambučius, kalbėti ir siųsti atsakymus į žinutes naudojantis tik laikrodžiu.

Momentiniai socialinės žiniasklaidos pranešimai. Išmanusis laikrodis leidžia palaikyti ryšį su visomis socialinės žiniasklaidos paskyromis, įskaitant „WhatsApp“, „Snapchat“ ir „Instagram“. Sujungus laikrodį su telefonu, žinutės pasirodys ir jūsų įrenginyje ant rankos. Tai leidžia bendrauti su kitais, net jei jūsų telefono nėra šalia, ir tai naudinga, jei tikitės gauti ką nors skubaus.

Gali lengvai sekti savo mobilųjį telefoną. Beveik visuose išmaniuosiuose laikrodžiuose yra funkcija Find my phone kuri padeda nustatyti telefono buvimo vietą, jei jį pametėte. Norėdami ja naudotis, turite susieti laikrodį su telefonu. Jei pamesite telefoną, tiesiog paspauskite Fins my phone, ir įrenginys bus surastas per kelias sekundes.

Padeda jums atlikti mobiliuosius mokėjimus. Jei ketinate įsigyti išmanųjį laikrodį, turite pagalvoti apie tokį, kuris turi NFC ir integruotas LTE funkcijas. Išmanusis laikrodis su viduje esančia NFC mikroschema gali būti mokėjimų įrenginiu.

Muzikos klausymasis ir valdymas. Naudodami išmaniuosius laikrodžius galite klausytis muzikos ir ją valdyti nesinešiodami su savimi telefono. Galite pristabdyti, perjungti muziką, padidinti ar sumažinti garsą neišsitraukdami telefono iš rankinės ar kišenės. Tai ypač naudinga, kai užsiimate treniruotėmis, tvarkote reikalus ar tiesiog važiuojate į darbą.

Ilgai veikiantis akumuliatorius. Išmaniųjų laikrodžių baterijos veikimo laikas nuo pirmojo modelio iki naujausio gerokai pagerėjo. Dabar vienu įkrovimu laikrodis veikia nuo poros dienų iki savaitės. Tai reiškia, kad jūsų laikrodis gali veikti visą dieną nesijaudindami, kad išsikraus baterija.

Sporto salės ir kūno rengybos stebėjimo įrenginys. Išmanieji laikrodžiai gali sekti įvairius fizinio pasirengimo rodiklius, o tai yra viena iš priežasčių, kodėl turėtumėte tokį laikrodį įsigyti. Jie gali sekti įvairias funkcijas, įskaitant širdies ritmo matuoklius, žingsniamačius, kraujospūdžio matuoklius, miego matuoklius ir pan.

Šios funkcijos skirtos tam, kad išmaniųjų laikrodžių naudotojai galėtų matyti savo kasdienę fizinę būklę.

Tikras kelionių bičiulis. Jūsų naujasis pirkinys gali būti puikus kelionių bičiulis. Jame įdiegtos funkcijos, galinčios padėti jums keliaujant su šeima ir draugais. Pavyzdžiui, populiariausias išmanusis laikrodis „Apple Watch“ vibruodamas ant riešo praneša, ar reikia sukti į dešinę, ar į kairę.

Išmaniuosiuose laikrodžiuose esanti GPS sistema yra puiki alternatyva keliaujant, nes nereikia kaskart žiūrėti į mobilųjį telefoną.

Madingi. Išmanieji laikrodžiai yra įvairių stilių ir dizaino, kad patiktų kiekvienam žmogui. Turite išsirinkti tokį, kuris gerai derėtų prie jūsų asmeninio stiliaus. Kai kurie laikrodžiai yra su keičiamomis apyrankėmis, o tai padeda išsirinkti tokią, kuri tiktų bet kokiai progai.

Saugumas ir navigacija. Išmaniuosiuose laikrodžiuose yra GPS, kuris gali užtikrinti jūsų saugumą, nes seka jūsų buvimo vietą. Kai kurie iš jų turi kritimo aptikimo ir skubios pagalbos SOS funkcijas, kuriomis galima susisiekti su konkrečiais asmenimis skambučiais ir žinutėmis.

Be to, kai esate nežinomame mieste ar vietovėje – gali būti naudojami keliui parodyti. Vaikščiojimas po naują miestą su žemėlapiu gali būti painus, tačiau dėvint ant riešo išmanųjį įrenginį tai padaryti patogu ir paprasta.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas