„Google“ pristatė „Fitbit Labs“ sprendimą: naudotojai jau gali išbandyti eksperimentines dirbtinio intelekto funkcijas, kurios suteiks daugiau sveikatingumo informacijos

Lina Snarskienė

2024-10-11, 07:15

0 komentarų

„Google“ priklausanti dėvimųjų technologijų bendrovė „Fitbit“ pristatė naują programą „Fitbit Labs“, pagal kurią naudotojai gali išbandyti eksperimentines funkcijas, paremtas dirbtiniu intelektu „Gemini AI“.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Google“ pristatė „Fitbit Labs“ sprendimą: naudotojai jau gali išbandyti eksperimentines dirbtinio intelekto funkcijas, kurios suteiks daugiau sveikatingumo informacijos

Šioje aplikacijoje daugiausia dėmesio skiriama naudotojų asmeninėms sveikatos ir sveikatingumo įžvalgoms teikti. Pirmoji siūloma funkcija yra įžvalgų tyrėjas, kuris analizuoja naudotojų duomenis, kad pateiktų atsakymus į sveikatos klausimus ir atskleistų tendencijas.

Šiuo metu programėlė yra prieinama atrinktiems naudotojams, kurie gali pasirinkti išbandyti naujas funkcijas ir pateikti atsiliepimus. Norėdami pasiekti „Labs“, naudotojai gali pereiti į „Fitbit“ programėlės skirtuką You. Jei atitinka reikalavimus, jie gali prisijungti iš karto arba užsiregistruoti į laukiančiųjų sąrašą.

Kaip „Fitbit Labs“ naudoja „Google“ dirbtinį intelektą

Aplikacija pradėjo naudoti „Gemini AI“ galimybes. Šie dirbtinio intelekto modulis analizuoja laikrodžio teikiamus duomenis, pavyzdžiui, miego statistiką, aktyvumo lygį ir širdies susitraukimų dažnį, kad galėtų pasiūlyti personalizuotas įžvalgas. Šias įžvalgas dirbtinis intelektas pateikia lengvai suprantamu formatu, įskaitant diagramas ir grafikus. Ši informacija gali padėti naudotojams suprasti sąsajas tarp jų sveikatos rodiklių ir pateikti naudingų patarimų, kaip valdyti savo gerovę.

Daugiau „Fitbit Labs“ funkcijų, paremtų dirbtiniu intelektu

„Google“ sukurti išmanieji laikrodžiai planuoja naudoti „Labs“, kad išbandytų daugiau funkcijų, kuriomis dirbtinio intelekto inovacijos integruojamos į „Fitbit“ patirtį. Svarbu pažymėti, kad aplikacijos funkcijos bus prieinamos ribotą laiką, o kai kurioms iš jų gali prireikti „Fitbit Premium“ prenumeratos.

Kompanija pristatydama naująją programą ir sutelkdama dėmesį į dirbtiniu intelektu paremtas įžvalgas žymi naują bendrovės kryptį. Dėl šio žingsnio „Fitbit“ gali tapti neatsiejama naudotojų sveikatos ir sveikatingumo kelionių dalimi. Integravus „Google“ dirbtinį intelektinį „Gemini“, vartotojai galėtų gauti asmeniškesnę ir lengviau pritaikomą informaciją apie sveikatą.

„Fitbit Labs“ yra įdomi naujovė dėvimųjų technologijų srityje. Vis dar įdomu , kaip dirbtinis intelektas gali būti naudojamas mūsų gyvenimui gerinti, ir tai atrodo puikus jo pritaikymas. Taip pat smalsu sužinoti, kiek tikslios ir naudingos yra dirbtinio intelekto teikiamos įžvalgos. Jei jis iš tiesų sugebės teikti individualizuotus ir veiksmingus patarimus, tai galėtų būti vertingas įrankis mūsų sveikatos valdymui.

Dabar intriguoja, kokias kitas funkcijas ateityje „Fitbit“ pridės prie „Labs“. Apskritai manau, kad tai teigiamas pokytis, ir nekantrauju pamatyti, kur jis nuves.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas