„Huawei“ pristatė įspūdingą išmanųjį laikrodį: įrenginys tinkamas net ir profesionalams, tačiau kaina įkandama tikrai ne visiems

Kinijos kompanija „Huawei“, kaip ir buvo tikėtasi, vakar surengė naujausių savo produktų pristatymą. Mes jau rašėme apie „P60“ serijos flagmanus, naują planšetę bei „Mate X3“ sulenkiamą išmanųjį telefoną. Tačiau tai nebuvo vienintelės bendrovės naujienos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Huawei“ pristatė įspūdingą išmanųjį laikrodį: įrenginys tinkamas net ir profesionalams, tačiau kaina įkandama tikrai ne visiems

Vakar, ketvirtadienį, buvo pristatytas ir aukščiausios klasės išmanusis laikrodis, kuris bus žinomas kaip „Huawei Watch Ultimate“. Šis įrenginys kvalifikuojamas aukščiau nei „GT 3 Pro“ modelis, o taip pat pasiūlys ir atsparumą vandeniui iki 100 metrų gylyje, kas reiškia, kad jis gali būti naudojamas net ir profesionalių narų.

Naujasis „Huawei Watch Ultimate“ turės didžiulį 1,5 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekraną su atsinaujinimo dažniu tarp 1 ir 60 Hz. Išmanusis laikrodis veiks su 530 mAh talpos baterija, o „Huawei“ teigia, kad pilno įkrovimo turėtų pakakti 14 dienų naudojimosi. Tiesa, toks laikas žadamas esant įprastiniam naudojimui, o itin aktyviems vartotojams žadamos 8 dienos.

Išmanusis laikrodis pasiūlys ir belaidžio įkrovimo galimybę, o pilnas įkrovimas nuo 0 iki 100 proc. truks maždaug 60 minučių. „Huawei Watch Ultimate“ taip pat aprūpintas ir įprastiniais sensoriais - širdies ritmo, deguonies kraujyje ir EKG matavimams. Tačiau tai dar ne viskas.

Skelbiama, jog išmaniojo laikrodžio korpusas aprūpintas 16 vandeniui atsparių konstrukcijų, kas leis atlaikyti net ir ekstremalų giluminio vandens slėgį, o „Huawei“ netgi pritaikė įrenginiui ISO 22810 atsparumo vandeniui standartą ir EN13319 įrenginio įrangos standarto testus, kad būtų užtikrintas 24 valandų panardinimas į 110 metrų gylį.

„Huawei Watch Ultimate“ taip pat aprūpintas ir „Expedition“ režimu, kuris skirtas fiksuoti itin tikslią lokaciją, o taip pat padės nustatyti ir kelio taškus. Verta paminėti ir tai, jog laikrodis aprūpintas skysto metalo cirkonio pagrindu pagamintu korpusu. Įrenginio rėmelis yra keramikinis, o ekranui apsaugoti naudojamas safyro stiklas.

Skelbiama, jog „Watch Ultimate“ modelis bus parduodamas nuo 800 eurų, o Europoje jis debiutuos jau gegužės 9 dieną.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Mantas

Viskas gerai iskyrus kad huawei neturi savo pinigines todel mano watch 3 pro su esim paslauga nfc negali isnaudot.. todel galvoju apie apple ultra

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas