„Huawei Watch GT 5“ serijos išmanieji laikrodžiai – fantastiško dizaino įrenginiai, kurie nustebins ne tik savo funkcionalumu, bet ir stulbinančiu baterijos tarnavimo laiku

Partnerio turinys

2024-09-19, 17:54

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Huawei“ šiandien surengė specialų renginį, kurios metu pristatė karščiausias šios rudens naujienas. Tarp jų – ir nauji išmanieji laikrodžiai.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Huawei Watch GT 5“ serijos išmanieji laikrodžiai – fantastiško dizaino įrenginiai, kurie nustebins ne tik savo funkcionalumu, bet ir stulbinančiu baterijos tarnavimo laiku
Huawei Watch GT 5 išmanusis laikrodis

Barselonoje įvykusio „Huawei“ pristatymo metu buvo pademonstruoti „Watch GT 5“ serijos išmanieji laikrodžiai. Šią liniją sudarys du modeliai, kurie bus prieinami ne tik skirtingų dydžių, bet ir skirtingų spalvinių opcijų.

„Huawei Watch GT 5“ bus siūlomas 41 mm ir 46 mm dydžio, o „Watch GT 5 Pro“ bus parduodamas 42 mm ir 46 mm. Visi šie išmanieji laikrodžiai aprūpinti nauja „TruSense“ sistema, kuri pakelia supratimą apie sporto ir sveikatingumo duomenų stebėjimą į visiškai naują lygį.

Naujieji išmanieji laikrodžiai pasiūlys ne tik visą parą veikiančią sveikatos stebėsenos funkciją, kuri leidžia išmaniai rūpintis savo fizine būkle. Čia taip pat įdiegtas platus treniruočių režimų pasirinkimas, integruotas treniruočių planuoklis, patobulinta vietos nustatymo funkcija, leidžianti efektyviai sekti kiekvieną treniruotę.

Huawei Watch GT 5 serijos laikrodžiai

Kuriant „Watch GT 5“ serijos išmaniuosius laikrodžius, gamintojas akivaizdžiai apgalvojo kiekvieną smulkmeną. Ir tai yra ne tik jų funkcionalumas, tačiau ir kiti svarbūs komponentai – tai dizainas, baterija ir jos įkrovimas bei, žinoma, suderinamumas su kitų gamintojų įrenginiais.

Tinkamą modelį ras kiekvienas ir sprendimas, kuris išsprendžia dirželių problemą

Huawei Watch GT 5 Pro išmanusis laikrodis

„Huawei“ savo gerbėjams siūlo itin platų pasirinkimą, o naujieji „Watch GT 5“ serijos išmanieji laikrodžiai – ne jokia išimtis. Šios linijos produktai visuomet išsiskyrė pasirinkimo laisve pirkėjams, tačiau šiemet pasirinkimas itin gausus. Sau tinkamiausią variantą ras kiekvienas.

Standartinis „Huawei Watch GT 5“ modelis pirkėjams bus siūlomas 46 mm arba 41 mm dydžio ir kiekvienas jų turės bent du pasirinkimus. Norintys įsigyti didesnį modelį galės pasipuošti nauju mėlynos spalvos variantu arba klasikiniu juodu, o perkantys mažesnį variantą turės net keturias opcijas – tai juoda, balta, auksinė ir, žinoma, naujoji mėlyna.

Huawei Watch GT 5 išmanusis laikrodis

Lietuvoje „Huawei Watch GT 5 Pro“ taip pat parduodamas dviejų skirtingų dydžių – 46 mm arba 42 mm. Pirmas variantas siūlomas juodos ir titano spalvos, o antrasis – baltos ir baltos keramikos. Akivaizdu, kad tinkamą opciją sau ras kiekvienas. Norite didelio laikrodžio – prašau, norite mažesnio – prašau. Tačiau tai dar tikrai ne viskas.

Naujieji Kinijos bendrovės išmanieji laikrodžiai aprūpinti ir atnaujinti „EasyFit 3.0“ sprendimu, kuris leis lengviau pakeisti įrenginio dirželį. Vos vienas paprastas rankos judesys ir jūs galėsite pakeisti savo turimo „Watch GT 5“ dirželį. Paprastesnio sprendimo dar nėra tekę matyti, nes daugelis konkurentų šią užduotį, atrodo, padaro kiek įmanoma sunkesnę.

Huawei Watch GT 5 išmanusis laikrodis

Akivaizdu, jog šiemet gamintojas padirbėjo iš peties – norimą variantą atras kiekvienas. Mažesnio dydžio „Watch GT 5“ serijos modeliai puikiai tiks ieškantiems kompaktiško ir stilingo modelio. Jeigu norite didesnio varianto – taip pat turėsite pakankamai platų pasirinkimą.

Baterijos tarnavimo laikas, kurio nepralenks niekas

„Huawei“ išmanieji laikrodžiai ne vienerius metus garsėjo ne tik dėl savo funkcionalumo, tačiau ir dėl puikaus baterijos tarnavimo laiko. Jeigu teko naudotis kitų gamintojų produktais – akumuliatoriaus veikimas yra viena opiausių problemų. Diena ar dvi – toks yra pagrindinių konkurentų siūlomas veikimo laikas su vienu įkrovimu.

Huawei Watch GT 5 Pro išmanusis laikrodis

„Watch GT 5“ ir „Huawei Watch GT 5 Pro“ pasiūlys ženkliai geresnius rezultatus. Abu šie modeliai, pasižymintys atitinkamai 41 mm ir 42 mm ekranais, pasiūlys iki 7 dienų veikimą. Sunku būtų norėti kažko daugiau, nes tai leis pamiršti problemą, kuomet kiekvieną vakarą reikia pasirūpinti, jog išmanusis laikrodis turi pakankamai baterijos įkrovos. Tačiau tai dar ne viskas.

Didesni modeliai pasiūlys dar geresnius rezultatus. „Huawei Watch GT 5“ ir „Watch GT 5 Pro“ modeliai su 46 mm ekranais leis mėgautis viena įkrova kone 14 dienų. Tai reiškia, kad jūs ne tik galėsite mėgautis gausybe galimybių, bet ir galėsite kone visai pamiršti apie išsikraunančią bateriją. Tokią kombinaciją, neaukojant jokių techninių galimybių, rinkoje surasti yra itin sudėtinga, o „Huawei“ siūlo būtent tai, kas reikalinga daugeliui.

Huawei Watch GT 5 išmanusis laikrodis

Verta paminėti ir tai, jog puikus baterijos tarnavimo laikas nereiškia, kad šių išmaniųjų laikrodžių įkrovimas truks labai ilgai. Priešingai. „Huawei Watch GT 5 Pro“ modelį su 46 mm pilnai įkrauti pavyks vos per 60 minučių, o penkių minučių įkrova leis pilnai išnaudoti šio įrenginio privalumus visą dieną!

Puikus baterijos tarnavimo laikas ir greitas įkrovimas nėra vieninteliai privalumai, kuomet kalbame apie naujųjų laikrodžių galimybes. „Huawei Watch GT 5 Pro“ dėvimieji įrenginiai leis juos įkrauti ir belaidžiu būdu.

Nesvarbu kokį telefoną naudojate – veiks su visais

Huawei Watch GT 5 išmanusis laikrodis

Nemaža dalis išmaniųjų įrenginių naudotojų kelia klausimą – ar „Huawei“ išmanieji laikrodžiai veikia su kitų gamintojų produktais. Atsakymas šiuo klausimu – itin paprastas. Taip, „Watch GT 5“, kaip ir kiti kompanijos sukurti išmanieji laikrodžiai ar apyrankės, be problemų veikia tiek su „Android“, tiek ir kitas operacines sistemas naudojančiais prietaisais.

Mes išbandėme „Watch GT 5“ ir „Watch GT 5 Pro“ su „Google“ ir „Apple“ sukurtais išmaniaisiais telefonais ir jokių problemų neiškilo. Viskas ką reikia padaryti – įsidiegti „Huawei Health“ programėlę, kurią galima rasti „App Store“ parduotuvėje, o jeigu turite „Android“ išmanųjį – laikrodžio nustatymo metu tereikia nuskanuoti tam skirtą QR kodą.

Huawei Watch GT 5 Pro išmanusis laikrodis

Įsidiegus „Huawei sveikata“ (angl. Huawei Health) programėlę – visas procesas itin paprastas ir įprastas kiekvienam, kuris anksčiau yra turėjęs išmanųjį laikrodį. Žinoma, šioje aplikacijoje jūs rasite ir daugybę papildomų galimybių, kurios leis koreguoti tai, kaip atrodo jūsų naujojo įrenginio ekranas ar kokius pranešimus gaunate. „Huawei“ leis stebėti ir visus svarbiausius sveikatingumo rodiklius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas