Ieškantiems kokybiško išmaniojo laikrodžio: „Amazfit“ pristato du dėmesio vertus produktus

Lukas Snarskis

2020-12-02, 18:25 (atnaujinta 2023-03-19, 14:40)

0 komentarų
Ieškantiems kokybiško išmaniojo laikrodžio: „Amazfit“ pristato du dėmesio vertus produktus

Kinijoje vykusiame „Amazfit“ renginyje, buvo pristatyti du išmanieji aksesuarai – laikrodžiai „Amazfit Pop Pro“ ir „Amazfit GTS 2 mini“. Tai yra jau žinomų „Amazfit Pop“ ir „Amazfit GTS 2“ patobulintos versijos su tam papildomomis funkcijomis, leidžiančiomis kinų „Huami“ juos priskirti skirtingoms kainų kategorijoms.

Didžioji naujojo modelio „Amazfit Pop Pro“ dalis yra identiška šiek tiek paprastesniam Indijoje parduodamam broliui pavadinimu „Amazfit Bip U“. Abu šie modeliai pasižymi 1,43 colio kvadratinės formos LCD ekranu, Bluetooth 5 sąsaja, 5 ATM drėgmės atsparumu, 60 sporto režimais ir t.t. Baterijos talpa siekia 225 mAh, o kaip bendrovė žada, tai garantuoja 9 dienų naudojimasi iki sekančio įkrovimo.

Naujasis „Pro“ modelis nuo kitų panašių versijų išskiria tuo, kad gamintojas nusprendė įdiegti GPS modulį. Įprastas „Amazfit Pop“ iki šiol naudojosi GPS signalu iš suporuoto išmaniojo telefono. Šis atnaujinimas ypač patiks tiems, kurie pageidauja, kad bėgimo ar dviračio treniruotės būtų sekamos net ir tada, kuomet telefonas lieka namie.

Papildomas GPS funkcionalumas kilstelėjo kainą keleta eurų ir dabar ji sieks maždaug 50 eurų. Planuojama, kad šių aksesuarų pardavimai prasidės gruodžio 10 dienos. Kinijoje „Amazfit Pop Pro“ pasirodys juodos, žalios ir rožinės spalvos.

Lyginant naująjį „Amazfit GTS 2 mini“ su ankstesne versiją daugybės atnaujinimų tikėtis nevertėtų. Atnaujintas modelis plačiąja prasme atliks tą patį. Pagrindinius skirtumus galima įžvelgti ties korpuso dydžiu ir baterijos talpa. Vietoj 1,65 colio AMOLED, dabar turėsime 1,55 colio ekraną. Baterijos talpa šiame modelyje sieks 220 mAh, tačiau atsižvelgiant į tai, kad bus naudojamasi mažesniu ekranu, tai turės įtakos ir energijos suvartojimui. Kaip teigiama, „GTS 2 mini“ savo vartotojus džiugins 7 dienomis intensyvaus naudojimo, 14 dienų reguliaraus naudojimo ar 21 dienomis naudojant tik pagrindines laikrodžio funkcijas.

Ne itin žymus ekrano dydžio sumažinimas 0,1 colio leido „Amazfit“ naująjį modelį pristatyti už kiek žemesnę kainą. Šios naujienos kaina sieks maždaug 88 eurus ir ji jau yra parduodama oficialioje gamintojo svetainėje. Laikrodį galima rinktis iš rožinės, žalios arba juodos spalvos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas