Pagerinkite savo bėgimą: „Garmin“ pristato naująją „Forerunner 165“ išmaniųjų laikrodžių seriją

Pranešimas spaudai

2024-02-20, 18:06

0 komentarų

Šiandien „Garmin“ pristatė „Forerunner 165“ seriją, įperkamus GPS bėgimo išmaniuosius laikrodžius, kurie padės visų lygių sportininkams pasiekti savo tikslų asmeniniais prisitaikančiais treniravimosi planais, taip pat populiariais sveikatos ir fizinio pasirengimo rodikliais – visa tai ant ryškaus AMOLED ekrano.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pagerinkite savo bėgimą: „Garmin“ pristato naująją „Forerunner 165“ išmaniųjų laikrodžių seriją

Prieinama dviem modeliais, „Forerunner 165“ ir „Forerunner 165 Music“. Tai yra naujausi „Garmin“ tempą nustatančių bėgimo išmaniųjų laikrodžių serijos papildymai, kurie gali pasigirti turintys lengvai perskaitomus, spalvotus, reaguojančius jutiklinius ekranus ir įprastą 5 mygtukų dizainą.

Su greita ir lengva prieiga prie kasdienės sveikatos funkcijų, patobulintais treniravimosi rodikliais, įžvalgomis apie atsigavimą, išmaniaisiais pranešimais ir dar daugiau, bėgikai gali stebėti savo pažangą neaukojant baterijos veikimo laiko; abiejų modelių baterija veikia iki 11 dienų išmaniojo laikrodžio režimu ir iki 19 valandų GPS režimu.

„Norint įveikti savo pirmąjį 5K ar pasiekti naują asmeninį rekordą, „Forerunner 165“ serija yra čia tam, kad padėtų kiekviename Jūsų bėgimo kelionės žingsnyje. Su asmeniniais treniravimosi planais, patobulintais bėgimo ir atsigavimo rodikliais bei 24 valandų per savaitę savijautos stebėjimu, šie naudotojams draugiški išmanieji laikrodžiai taip pat turi įspūdingus įrankius, kurie Jums padės perbėgti finišo tiesiąją“, – Dan Bartel, „Garmin“ pasaulinių pardavimų viceprezidentas.

Įsimylėtinos „Forerunner 165“ serijos funkcijos

Turėdama „Garmin“ firmines sveikatingumo, fizinio pasirengimo ir bendravimo funkcijas, „Forerunner 165“ serija pasiruošusi treniravimąsi pakelti į kitą lygį.

  • AMOLED ekranas: peržiūrėkite treniruočių statistiką, jėgų atgavimo įžvalgas, išmaniuosius pranešimus ir dar daugiau per ryškų, 1,2 colių AMOLED ekraną.
  • Prie lenktynių prisitaikantys treniruočių planai: gaukite treniravimosi patarimų, asmeninių kasdienių pasiūlymų, kaip treniruotis, ir užbaigimo laiko prognozes pagal į „Garmin Connect“ įvestą lenktynių informaciją.
  • Riešu paremta bėgimo galia ir dinamika: peržiūrėkite galią realiuoju laiku ir išmatuokite svarbiausius bėgimo rodiklius, tokius kaip kadencija, žingsnio ilgis ir sąlyčio su žeme laikas, ir visa tai atlikite naudodami riešą, kad pagerintumėte bėgimo formą.
  • Treniravimosi įtaka: pamatykite, kokią įtaką fiziniam pasirengimui daro treniruotės, ir supraskite bėgimo ir treniruočių naudą.
  • Kursai: sukurkite ar raskite jau esančius kursus Garmin Connect programėlėje ir per trečiųjų šalių platformas, tuomet sinchronizuokite juos tiesiogiai į rankinį laikrodį.
  • Papildomi veiklos profiliai ir treniruotės: būkite aktyvūs su daugiau nei 25 veiklos profiliais, įskaitant bėgimą takeliu, plaukimą atviruose vandenyse, piklbolą, tenisą ir dar daugiau, taip pat su naujomis jėgos, HIIT, kardio, jogos ir pilateso treniruotėmis.
  • Rytinė ataskaita: iškart pradėkite dieną nuo pritaikomosios ataskaitos, kurioje apžvelgiami praeitos nakties miegas, dienos treniravimosi perspektyvos, širdies ritmo kaitos būklė ir oras.
  • Pulso oksimetrija: stebėkite deguonies kiekį kraujyje būdami atsibudę ar miegodami.
  • Miego stebėjimas ir miego rodikliai: kasryt gaukite asmeninius rodiklius apie praeitos nakties miegą, peržiūrėkite skirtingus miego etapus ir gaukite įžvalgų, kaip patobulinti miego kokybę.
  • Pogulio aptikimas: automatiškai sekite ir registruokite pogulius, kad pamatytumėte, kokią naudą jie gali suteikti kūnui, kokiu metu ir kokios trukmės jiems rekomenduojama būti.
  • Muzikos laikmena: atsisiųskite dainas ir grojaraščius iš Spotify®, Deezer ar Amazon Music paskyrų, kad galėtumėte klausytis be telefono per belaides ausines (prieinama tik „Forerunner 165 Music“).
  • Garsiniai pranešimai: stebėkite vedamas treniruotes ar išgirskite signalus apie efektyvumą per su rankiniu laikrodžiu susietas belaides ausines (prieinama tik „Forerunner 165 Music“).
  • Garmin Pay™ bekontakčiai mokėjimai: greitai praeikite pro kasas ir tranzito sistemas naudodamiesi įrengta reikiamų paslaugų teikėjų įranga.

Pasiruošę lenktynių dienai

Nesvarbu, koks atstumas, „Forerunner 165“ serija turi įrankius, leidžiančius bėgikams pasiekti savo asmeninį rekordą stebint tempą, atstumą, širdies ritmą nuo riešo, VO2 maksimumą ir dar daugiau. Tiems, kurie ruošiasi kitoms lenktynėms, gali pasitarnauti keli skirtingi prisitaikančių treniruočių planų variantai: Įveskite lenktynių informaciją į Garmin Connect kalendorių ir gaukite lenktynių treniruočių planų, kurie prisitaiko prie efektyvumo ir atsigavimo rodiklių po kiekvieno bėgimo, arba pasinaudokite nemokamais Garmin Coach, 5K, 10K arba pusmaratonių planais, kuriuos sukūrė profesionalūs treneriai.

Sveikatingumo stebėjimas visą parą

Prieš, per ir po treniruotės, „Forerunner 165“ serija sukurta stebėti bendrą savijautą 24 valandas per savaitę. Stebėkite širdies ritmą tiesiogiai nuo riešo, taip pat stebėkite miegą, stresą ir dar daugiau. Body Battery™ energijos stebėjimas gali padėti stebėti kūno energijos lygius, kad sužinotumėte, kada geriausia būti aktyviam ir ilsėtis, taip pat jis gali duoti įžvalgų, kokią įtaką miegas, poguliai, veiklos ir stresas daro energijos lygiams. Fizinio pasirengimo amžius gali įvertinti, kiek fiziškai pasirengę yra bėgikai, palyginti su jų tikruoju amžiumi.

Taip jis švelniai primena būti aktyviems ir priimti sveikus sprendimus. „Forerunner 165“ serija taip pat turi moterų sveikatos stebėjimo funkcijas, leidžiančias naudotojoms stebėti savo menstruacijų ciklą ir nėštumą, taip pat moko mankštintis ir maitintis.

Palaikykite ryšį

Gyvenantiems aktyvų gyvenimą, „Forerunner 165“ serija leidžia naudotojams gauti el. laiškus, žinutes ir signalus, kai ji susieta su jų suderinamu iPhone® ar Android™ išmaniuoju telefonu. Saugos ir sekimo funkcijos gali padėti užtikrinti ramybę, pavyzdžiui, laikrodį susiejus su Garmin Connect išmaniojo telefono programėle, užfiksavus incidentą, iš anksto pasirinktiems skubios pagalbos kontaktams gali būti išsiųstas pranešimas su naudotojo vardu, pavarde ir buvimo vieta (jei šią galima nustatyti).

Naudotojai gali atsisiųsti programėles, laikrodžio ciferblatus ir dar daugiau iš Connect IQ™ parduotuvės pačiu rankiniu laikrodžiu arba rasti dar daugiau variantų išmaniojo telefono programėlėje.

Prieinama dabar, „Forerunner 165“ siūloma mažmeninė kaina yra 279,99 EUR, o „Forerunner 165“ Music – 329,99 EUR.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas