Pristatytas naujas „Amazfit“ išmanusis laikrodis – dar geresnis nei anksčiau ir už žemesnę kainą

Pristatytas naujas „Amazfit“ išmanusis laikrodis – dar geresnis nei anksčiau ir už žemesnę kainą

Išmaniųjų laikrodžių „Amazfit“ serija yra puikiai žinoma daugeliui mūsų. Kinijos kompanija „Huami“ pristatė naują šios serijos įrenginį, kuris bus žinomas kaip „Amazfit GTR Lite“, o naujasis produktas pasižymės 47 mm dydžiu.

„Huami“ atstovų teigimu – tai pats stilingiausias ir madingiausias išmanusis laikrodis, o jį įsigyti galite ir Jūs. Jau dabar, internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ ši naujiena parduodama vos už 109,99 JAV dolerio. Norėdami įsigyti šį išmanųjį laikrodį – spauskite čia.

Šis pardavėjas yra pirmasis, kuris siūlo įsigyti naująjį „Amazfit“ laikrodį, o pirmųjų pardavimų metu bus parduota tik 5000 vienetų. Pirmasis tūkstantis perkančiųjų taip pat gali nemokamai gauti papildomą dirželių komplektą, kurį rasite paspaudę čia ir galėsite pasirinkti iš dviejų nemokamai siūlomų spalvų – „Navy Blue“ arba „Greenish Blue“. Tačiau dabar pažvelkime į patį laikrodį.

Kaip galite matyti iš nuotraukų, „Amazfit GTR Lite“ pasižymi itin stilingus ir elegantišku dizainu, o taip pat ir puikia kokybe. Šio laikrodžio korpuso dydis siekia 47 mm, o jį puošia 1,39 colio įstrižainės AMOLED ekranas. Verta paminėti ir tai, jog pastarasis taip pat apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ apsauginiu stiklu. Naujasis „Amazfit“ produktas taip pat pasižymi atsparumu vandeniui iki 50 metrų gylyje.

Kaip ir įprasta, vienas didžiausių „Amazfit GTR Lite“ privalumų – puiki baterija. Išmanusis laikrodis pasižymi 410 mAh talpos baterija, kurios turėtų pakakti net 24 dienoms. Tai leis Jums išvengti kasdienių įkrovimų bei leis mėgautis Jums reikalingoms funkcijoms bei papildomų rūpesčių. O galimybių šis laikrodis turi tikrai daug.

Išmanusis laikrodis ne tik atrodo labai solidžiai, tačiau pasižymi ir labai solidžiomis specifikacijomis. „Amazfit GTR Lite“ turi 16 MB operatyviosios (RAM) atminties bei 64 MB vidinės talpyklą, o taip pat veikia su ‚Bluetooth 5.0“ technologija. Žinoma, negalima nepaminėti ir slėgio jutiklių ar širdies ritmo matuoklio. Šiuo „Huami“ produktu nenusivils ir tie kurie aktyviai sportuoja.

„Amazfit GTR Lite“ taip pat turi „BioTracker PPG“ sensorių. Tai optinis širdies ritmo jutiklis, kuris pasižymi 6 ašių pagreičio bei šviesos jutikliais, o tai padės stebėti Jūsų širdies ritmą visą parą, o gaunami rezultatai bus gerokai tikslesni nei anksčiau. Dar vienas šios naujos technologijos privalumas – gerokai mažesnės energijos sąnaudos.

Kaip ir dauguma tokio tipo įrenginių, taip ir šis, skaičiuoja Jūsų žingsnius, kalorijas, nueitą atstumą, o taip pat gali priminti apie poreikį judėti ir pan. „Xiaomi Amazfit GTR“ turi 8 skirtingus sporto režimų, o dauguma informacijos nesunkiai valdoma šio įrenginio ekrane arba specialioje aplikacijoje.

Kaip jau minėjome, šį išmanųjį laikrodį jau dabar galite įsigyti internetinėje parduotuvėje „Gearbest“, o jo kaina siekia vos 109,99 JAV dolerio. Norėdami įsigyti šį išmanųjį laikrodį – spauskite čia.

Šis pardavėjas yra pirmasis, kuris siūlo įsigyti naująjį „Amazfit“ laikrodį, o pirmųjų pardavimų metu bus parduota tik 5000 vienetų. Pirmasis tūkstantis perkančiųjų taip pat gali nemokamai gauti papildomą dirželių komplektą, kurį rasite paspaudę čia ir galėsite pasirinkti iš dviejų nemokamai siūlomų spalvų – „Navy Blue“ arba „Greenish Blue“.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Gits

Gal ir stilingi, šiaip džiaugiuosi savuoju senuoju Xiaomi amazfit, bet apyrankę šiems laikrodžiais pasikeisti, tai yra problema. Niekur nėra kur įsigyti. Liūdna....

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas