„Honor“ pristatė vos 139 eurus kainuosiantį planšetinį kompiuterį: pasiūlys ne tik milžiniško dydžio ekraną, bet ir didelės talpos akumuliatorių

Lukas Snarskis

2024-09-17, 07:55

1 komentaras

Kinijos kompanijos „Honor“ vadovai dar ne taip seniai paskelbė apie naująjį „Honor MagicPad 2“ planšetinį kompiuterį, kuris anksčiau buvo pristatytas Kinijoje, o dabar atkeliauja ir į Europą.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„Honor“ pristatė vos 139 eurus kainuosiantį planšetinį kompiuterį: pasiūlys ne tik milžiniško dydžio ekraną, bet ir didelės talpos akumuliatorių

Tačiau tai nėra vienintelis planšetinis kompiuteris, kurį gamintojas paruošė. Neseniai pristatytas ir dar vienas naujas modelis. „Honor“ oficialiai paskelbė apie naująjį „Pad X8a“ variantą, kuris pasiūlys milžinišką ekraną už itin žemą kainą.

Planšetinis kompiuteris aprūpintas didžiuliu 11 colių įstrižainės TFT LCD ekranu su 1 920 x 1 200 taškų raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas siekia 400 nitų, o „TÜV Rheinland“ sertifikatas rodo mažą mėlynos šviesos kiekį ir mirgėjimą.

„Honor Pad X8a“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 680“ mikroschemų rinkiniu ir turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Verta paminėti ir tai, jog šio įrenginio korpuso storis siekia vos 7,25 mm, o svoris – 496 gramus. Negana to, korpusas yra pagamintas iš metalo.

Gamintojas šį savo modelį aprūpino 8 300 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe. Priekinėje dalyje, o taip pat ir nugarėlėje, įmontuoti 5 MP raiškos vaizdo jutiklius naudojantys objektyvai. Pirkėjus „Pad X8a“ modelis pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „MagicOS 8.0“ vartotojo sąsaja.

Planšetinis kompiuteris taip pat pasiūlys dvigubo dažnio „Wi-Fi 5“ palaikymą, „Bluetooth 5.1“ ir keturių garsiakalbių konfigūraciją su „Hi-Res“ garso palaikymu. Pirkėjams šis modelis bus parduodamas pilkos spalvos, o jo kaina sieks maždaug 139 eurus.

1 komentarų

Aha

10W įkrovimas 2024m.??? Tegul susikiša honor savo planšetę kur saulė nešviečia. Tokios net už dyką neimčiau. Geriau sakykit kur nauja xiaomi pad planšetė? Dar prieš naujus metus ją žadėjo - bet kaip nėra taip nėra.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas