Oficialiai pristatyti „iQOO Pad2“ serijos planšetiniai kompiuteriai: du skirtingų dydžių modeliai, kurie pasiūlys dėmesio vertas savybes

Lukas Snarskis

2024-06-01, 20:02

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Neseniai debiutavo ir du nauji planšetiniai kompiuteriai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Oficialiai pristatyti „iQOO Pad2“ serijos planšetiniai kompiuteriai: du skirtingų dydžių modeliai, kurie pasiūlys dėmesio vertas savybes

Kaip ir buvo tikėtasi, gegužės 31 dieną buvo surengta spaudos konferencija, kurioje pristatyti du „Pad2“ serijos modeliai. „iQOO“ atstovai oficialiai pristatė „iQOO Pad2“, o taip pat ir „Pad2 Pro“ planšetinių kompiuterių variantus.

Abu šie įrenginiai pasižymi analogiškais dizaino sprendimais, tačiau naudoja skirtingų dydžių ekranus. „Pad2“ variantas turi 12,1 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su 1 968 x 2 800 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. „iQOO Pad2 Pro“ modelis naudoja 13 colių įstrižainės ekraną su 2 064 x 3 096 raiška, o likusios savybės yra tokios pačios.

„iQOO Pad2“ planšetinis kompiuteris veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ mikroschemų rinkiniu, o „Pro“ variantas naudos „MediaTek Dimensity 9300+“ lustą. Šis modelis taip pat turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. Standartinis modelis turės iki 12 GB RAM.

Standartinis modelis turės 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą priekinę kamerą, o nugarėlėje rasime 8 MP objektyvą. „iQOO Pad2 Pro“ naudos atitinkamai 8 MP ir 13 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Pro“ variantas veiks su 11 500 mAh talpos baterija ir pasiūlys 66W greitąjį įkrovimą, o standartinis „Pad2“ modelis naudos 10 000 mAh akumuliatorių su 44W įkrovimu.

Naujosios „iQOO“ planšetės pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „OriginOS 4“ vartotojo sąsaja. Abu modeliai bus prieinami sidabrinės, mėlynos ir pilkos spalvų. Deja, informacijos apie šių planšetinių kompiuterių debiutą Europoje nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas