Planšečių rinkoje – dar vienas naujokas: pristatyta naujoji „VAIO TL10“ planšetė

Per pastaruosius metus itin išpopuliarėjo planšetės, kurios dar visai neseniai, atrodo, buvo visai pamirštos. Vis daugiau gamintojų pristato naujus modelius, o neseniai savo variantą pateikė ir Japonijos bendrovė VAIO.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Planšečių rinkoje – dar vienas naujokas: pristatyta naujoji „VAIO TL10“ planšetė

VAIO, prekės ženklas, kuris beveik prieš dešimtmetį buvo atskirtas nuo „Sony“, vis dar gyvuoja kompiuterių rinkoje. Bendrovė, turinti keletą nešiojamų „Windows“ kompiuterių, dabar įžengė į planšetinių kompiuterių rinką.

Japonijos kompanija išleido „VAIO TL10“ planšetinį kompiuterį su „Android“ operacine sistema, kuris parduodamas su nešiojama klaviatūra, kad įrenginį galima būtų naudoti kaip „du viename“ kompiuterį.

Naujoji „VAIO TL10“ planšetė turi 10,4 colių įstrižainės IPS LCD ekraną, kurio skiriamoji geba yra 2000 x 1200 pikselių. Šio įrenginio veikimu rūpinasi „UNISOC Huben T616“ procesorius kartu su „Mali-G57MP1“ grafiniu lustu.

Kalbant apie atmintį, čia rasime 8 GB LPDDR4x operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Naujosios „VAIO TL10“ planšetės nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą objektyvą, o priekinėje dalyje – 5 MP kamera, kuri skirta asmenukėms ir vaizdo skambučiams.

Įrenginys yra suderinamas su 4G LTE su dviem SIM kortelėmis ir palaiko „Wi-Fi 5“ bei „Bluetooth 5.0“. Jame iš karto įdiegta „Android 13“ operacinė sistema, yra du stereo garsiakalbiai ir 3,5 mm ausinių lizdas. Planšetę maitina 7000 mAh talpos baterija, palaikanti 18 W įkrovimą.

Naujoji „VAIO TL10“ planšetė šiuo metu yra prieinama tik Brazilijos rinkoje, kur jos kaina sieks maždaug 330 eurų. Deja, tačiau informacijos apie šio įrenginio pasirodymą kitose rinkose – nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas