„Samsung“ atnaujina ir populiariausias planšetes: du „Galaxy Tab“ serijos modeliai jau gauna karščiausią metų atnaujinimą

Arnas Balčiūnas

2023-04-04, 08:30

0 komentarų

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pastaruoju metu demonstruoja pavyzdinį tempą kaip reikia atnaujinti savo išmaniųjų telefonų programinę įrangą. Dar visai neseniai bendrovė buvo tarp lėčiausiai atnaujinančių savo produktus, o dabar tapo tikra lydere. Ir naujiniai pasiekia ne tik telefonus, bet ir planšetes.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ atnaujina ir populiariausias planšetes: du „Galaxy Tab“ serijos modeliai jau gauna karščiausią metų atnaujinimą

„Samsung“ išleido atnaujinimus dviem savo planšetėms – tai „Galaxy Tab S7 FE“, o taip pat ir „Galaxy Tab A8“. Pirmojo modelio naujinį, su kuriuo atkeliauja „One UI 5.1“ vartotojo sąsajos versija, jau dabar gali įsidiegti daugelis europiečių. Kartu su šiuo atnaujinimu atkeliauja ir vasario mėnesio saugumo papildinys.

Kalbant apie „Samsung Galaxy Tab A8“ atnaujinimą, jis kol kas prieinamas tik Pietų Korėjoje, tačiau netrukus turėtų pasirodyti ir kituose regionuose, įskaitant Europą, o taip pat ir Lietuvą. Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į planšetėje esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Kaip žinia, daugelis išmaniųjų telefonų, o taip pat ir planšečių gamintojų, įskaitant ir „Samsung“, programinės įrangos naujinius pateikia ne visiems vartotojams iškart, o dalimis. Būtent dėl šios priežasties ne visi gali įsidiegti naujinį tik jam pasirodžius.

Naujoji „One UI 5.1“ vartotojo sąsajos versija pasiūlys nemažai naujų funkcijų, o tarp jų ir „Exper RAW“ programėlė, patobulinta „Remaster“ aplikacija. „Samsung“ išmaniųjų telefonų bei planšečių savininkai taip pat galės nusistatyti skirtingus ekrano paveikslėlius, atsižvelgiant į nustatytas rutinas ir pan. Gamintojas taip pat atnaujino galerijos programėlę, kuri sulaukė išplėstinės paieškos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas