„Corning“ pristatė naują ekranų apsauginį stiklą: „Gorilla Glass 7i“ bus gerokai patvaresnis bei yra skirtas vidutinės klasės įrenginiams

Lukas Snarskis

2024-06-09, 10:55

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų galimybės kasmet vis tobulėja, o bėgant metams ir patys įrenginiai tampa vis didesni ir didesni. Ir nors daugeliui tai patinka, tačiau tai sukuria ir tam tikrų problemų.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Corning“ pristatė naują ekranų apsauginį stiklą: „Gorilla Glass 7i“ bus gerokai patvaresnis bei yra skirtas vidutinės klasės įrenginiams

Apsauginius stiklus kuriančioms bendrovėms tai tampa vis didesniu iššūkiu – didesnės ekrano įstrižainės reiškia tai, jog reikia apsaugoti nuolat didėjantį plotą. Prieš ketverius metus „Corning“ pristatė septintosios kartos „Gorilla Glass“ stiklą su nauju prekės ženklu - „Gorilla Glass Victus“.

Šis stiklas skirtas aukštesnės klasės prietaisams, nors pradedame jį matyti ir vidutinės klasės įrenginiuose, todėl dabar bendrovė pristato naują stiklą, skirtą, kaip ji apibūdina, „vertingiems ir vidutinės klasės prietaisams“. Kitaip tariant, naujasis „Corning Gorilla Glass 7i“ skirtas vidutinės klasės ir labiau prieinamiems telefonams.

„Corning“ atstovų teigimu, šis apsauginis stiklas gali atlaikyti kritimą iš iki 1 m aukščio ant nelygaus paviršiaus, pavyzdžiui, asfalto, o panašios stiklo alternatyvos prieš sudūžtant gali nukristi tik iš pusės tokio aukščio. Be to, teigiama, kad „7i“ yra du kartus atsparesnis įbrėžimams nei konkurentų stiklai.

Gamintojas ir jos partneriai jautė poreikį sukurti modernesnį pasiūlymą, tačiau tokį, kuris tilptų į kuklesnį biudžetą ir kartu atitiktų pastarojo meto tendenciją į vidutinės klasės modelius dėti aukštos kokybės ekranus - 10 ir net 12 bitų OLED ekranai nėra retas reiškinys.

Be to, jie tapo didesni, daug didesni nei vidutinis ekrano dydis 2016 metais, kai buvo pristatytas „Gorilla Glass 5“, todėl reikėjo kažko, kas įsiterptų tarp pastarosios ir „Victus“ opcijų.

„Corning“ atskleidė, kad „Oppo“ bus pirmoji bendrovė, kuri pristatys telefoną su naujuoju „Gorilla Glass 7i“. Pažymima, jog naujasis apsauginis stiklas bus naudojamas telefonuose, nors jis tinka išmaniesiems laikrodžiams ir kitiems prietaisams, kuriems reikia įbrėžimams ir kritimams atsparaus stiklo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas