„Google“ leis pamiršti apie laiškų rašymą: pristatė naują funkciją, kuri palengvins daugelio kasdienybę

Jei jums dažnai yra sunku rašyti el. laiškus ar tiesiog tingite tai daryti – nesijaudinkite.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Google“ leis pamiršti apie laiškų rašymą: pristatė naują funkciją, kuri palengvins daugelio kasdienybę

„Google“ turi dirbtinio intelekto funkciją, pavadintą „Padėk man parašyti“. Kaip pavyzdį, „Google“ generalinis direktorius Sundaras Pichai per „Google I/O“ parodė, kaip ši funkcija gali būti naudojama rašant el. laišką oro linijų bendrovei, prašant grąžinti pinigus už atšauktą skrydį.

Naudojant ankstesnį susirašinėjimą su oro linijų bendrove, kad pridėtų kelionės datą ir skrydžio numerį, naujoji dirbtinio intelekto funkcija parašo visą el. laišką, kurį galima pridėti, redaguoti arba tiesiog išsiųsti. Taip pat galite pasirinkti patikslinti el. laišką, pasirinkdami jį išplėsti ir pailginti, sutrumpinti, kad jis būtų glaustesnis, formalesnis, arba galite bakstelėti „Man sekasi“, kad pamatytumėte, kas nutiks.

Tikslas – leisti dirbtiniam intelektui sutaupyti laiko rašant šiuos el. laiškus, kurie paprastai gali atimti jūsų laiką.

„Magic Compose“ funkcija, apie kurią pranešimai pasirodė dar praėjusią savaitę, dabar tapo oficiali po pristatymo „Google I/O“ metu. Dirbtinio intelekto sukurta „Magic Compose“ padės tiems, kurie naudojasi „Messages by Google“ programėle, atsakyti į tekstinius pranešimus ir rekomenduoti atsakymus pagal gaunamo pranešimo kontekstą.

Ji taip pat leis sukurti įvairių stilių atsakymą. Pavyzdžiui, jei norite, netgi galite sukurti atsakymą, tarsi jį būtų parašęs Williamas Shakespeare'as. „Magic Compose“ bus išleista šią vasarą kaip beta versija.

„Android 14“ atsiras personalizuoti užrakinimo ekranai su naujais sparčiaisiais klavišais ir įvairiais laikrodžiais. Ir nuo kito mėnesio, pirmiausia „Pixel“ įrenginiuose, pasirodys jaustukų ekrano užsklandos, kurios leis naudoti mėgstamus jaustukų derinius užrakinimo ekranui „apklijuoti“.

Su kinematografinio ekrano fono režimu galėsite naudoti savo mėgstamas nuotraukas kaip užrakinimo ekrano foną. Šios nuotraukos „atgis“, kai pakreipsite telefoną arba atrakinsite įrenginį.

Bet yra daugiau naujienų. Generatyvinis DI sukurs jums personalizuotą ekrano užsklandą, paprašant atsakyti į tam tikrus klausimus apie dizainą. Jūsų telefonas naudos dirbtinį intelektą, kad sukurtų ekrano foną, o naudojant „Material You“ jūsų „Android“ sistemos spalvų paletė prisiderins prie ekrano fono spalvos.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas