„Google“ paskelbė apie didžiausią metų renginį: paaiškėjo, kada įvyks kasmetinė „Google I/O“ konferencija

Lukas Snarskis

2023-03-09, 07:17

0 komentarų
„Google“ paskelbė apie didžiausią metų renginį: paaiškėjo, kada įvyks kasmetinė „Google I/O“ konferencija

JAV technologijų milžinė „Google“ pasidalino svarbiausiomis metų naujienomis – oficialiai paskelbta kasmetinės „Google I/O“ kūrėjų konferencijos data. Kaip skelbia bendrovės vadovas Sundar Pichai, šis renginys įvyks jau gegužės 10 dieną.

Verta pastebėti, kad šiemet įvyksianti „Google I/O“ konferencija bus pirmoji per pastaruosius ketverius metus, kuomet renginyje bus žiūrovų. Kaip žinia, dėl pandemijos tokie renginiai būdavo transliuojami tik internetu arba netgi įrašomi iš anksto. Tiesa, transliacija bus prieinama ir šiemet, o renginį tiesiog bus galima matyti „YouTube“ platformoje.

„Google I/O“ metu tikimasi sužinoti daugiau informacijos apie „Android 14“ operacinę sistemą, tačiau ar „Google“ ketina pristatyti kokius naujus produktus – išlieka neaišku. Jau ne vienerius metus internete sklando gandai apie „Pixel Fold“ modelį, o pastaruoju metu daug kalbama ir apie planšetę ar naujus „Pixel Buds Pro“ belaidžius ausinukus. Kaip bebūtų, nėra aišku ar nors vienas iš šių produktų bus pademonstruotas gegužę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas