Ieškantiems puikiai fotografuojančio telefono – išskirtinis pasiūlymas: dabar, vieną geriausių „Xiaomi“ flagmanų galima įsigyti už ypatingai žemą kainą, nepraleiskite progos

Partnerio turinys

2023-10-21, 16:10 (atnaujinta 2023-10-21, 16:31)

2 komentarai (-ų)

Kinijos milžinė „Xiaomi“ šiemet jau buvo pristačiusi du „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie dar vasario pabaigoje atkeliavo ir į Europą. Tačiau daugelis laukė dar vieno, įspūdingomis fotografijos savybėmis pasižyminčio, modelio.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Ieškantiems puikiai fotografuojančio telefono – išskirtinis pasiūlymas: dabar, vieną geriausių „Xiaomi“ flagmanų galima įsigyti už ypatingai žemą kainą, nepraleiskite progos

Dar balandžio mėnesį „Xiaomi“ pristatė įspūdingomis kamerų savybėmis aprūpintą „Xiaomi 13 Ultra“ išmanųjį telefoną. Dabar šį flagmaną galima įsigyti už ypatingą kainą. Internetinėje parduotuvėje „Giztop“ šis įrenginys parduodamas nuo 861,15 eurų, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia.

„Xiaomi 13 Ultra“ su 12 GB RAM ir 256 GB ROM

Norėtumėme atkreipti dėmesį, jog čia parduodamas Kinijos rinkai skirtas modelis, kadangi Europoje jis oficialiai nėra parduodamas. Nepaisant to, jis atkeliaus su pilnu „Google“ paslaugų paketu bei anglų kalba. Pardavėjas taip pat pažymi, jog pasirūpina visais reikiamais mokesčiais.

Naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ aprūpintas 6,73 colių įstrižainės OLED ekranu su Quad HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Lyg to būtų negana, „Xiaomi“ nubrėžė naujus standartus, kuomet kalbame apie ekrano ryškumą. Normaliomis sąlygomis maksimalus „13 Ultra“ ekrano ryškumas siekia 1 300 nitų, o esant priešais tiesioginius saulės spindulius – net 2 600 nitų.

„Xiaomi 13 Ultra“ ekranas taip pat aprūpintas „Dolby Vision“ bei HDR10+ palaikymu. Priekinėje telefono dalyje rasime ir 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Žinoma, daugiausiai dėmesio šis išmanusis sulauks dėl nugarėlėje įmontuotų kamerų, o čia jų rasime keturias.

Kaip ir buvo skelbiama dar prieš pristatymą, pagrindinė „Xiaomi 13 Ultra“ kamera aprūpinta vieno colio objektyvu, o čia bus naudojamas 50 MP raiškos „Sony IMX989“ sensorius. Pastarasis taip pat aprūpintas ir kintančia diafragma – nuo f/1.9 iki f/4.0. Kitos trys „Xiaomi“ flagmano kameros bus aprūpintos 50 MP raiškos „Sony IMX858“ vaizdo jutikliais.

Viena iš trijų kitų kamerų pasiūlys 3.2x optinį priartinimą, o šis objektyvas skirtas portretams. „Xiaomi 13 Ultra“ nugarėlėje taip pat rasime periskopinį objektyvą su 5x priartinimo galimybe, o trečioji kamera pasiūlys plataus kampo vaizdą. Kompanijos atstovų teigimu, visos šio flagmano kameros pasiūlys gerokai natūralesnes nuotraukas, kurios nebus pernelyg užaštrintos, kaip pagrindinių konkurentų.

„Xiaomi 13 Ultra“ taip pat pasiūlys dar daugiau „Leica“ kompanijos filtrų nuotraukoms, o taip pat ir 4K su 60 kadrų per sekundę „Dolby Vision“ filmavimo galimybę. Išmanusis telefonas galės filmuoti ir 8K raiška.

Naujasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei pasiūlys iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Skelbiama, kad čia bus naudojami LPPDR5X ir UFS 4.0 lustai. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 90W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžio įkrovimo galimybe.

Čia taip pat rasime dvigubus garsiakalbius, po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, USB 3.2 įkrovimo lizdą bei „Android 13“ operacinę sistemą su „MIUI 14“ vartotojo sąsaja. „Xiaomi 13 Ultra“ bus prieinamas juodos, baltos ir žalios spalvų.

2 komentarų

Zenonas

Ne pensininkui mėlynas dangus... Su atsiuntimu jau ir apie 900 eurų... O neėdęs kelius mėnesius neištrauksi...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas