Išpardavimai, kuriais privalo pasinaudoti kiekvienas, ieškantis telefono: populiariausi įrenginiai parduodami už rekordiškai žemas kainas, išsirinkite geriausią variantą!

Partnerio turinys

2023-11-14, 07:16

0 komentarų

Lapkritis yra puikiai žinomas dėl jo metu vykstančių išpardavimų. Mėnesio pabaigoje mūsų laukia „Black Friday“ ir „Cyber Monday“ išpardavimų festivaliai, tačiau įvairios akcijos prasideda jau dabar. Daugelis jau turbūt yra girdėję ir apie Vienišių dieną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Išpardavimai, kuriais privalo pasinaudoti kiekvienas, ieškantis telefono: populiariausi įrenginiai parduodami už rekordiškai žemas kainas, išsirinkite geriausią variantą!

„Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje išpardavimai prasidėjo dar praėjusią savaite ir, panašu, artimiausiu metu jie neketina baigtis. Mes jau rašėme tekstus, kur pateikėme geriausius ausinių ar ausinukų pasiūlymus, o taip pat ir nemažai kitų tekstų su įvairiais išpardavimais.

Šiandien norime atkreipti dėmesį tų, kurie ieško naujo išmaniojo telefono. Kaip žinia, „Aliexpress“ platformoje galima rasti ne vieną pasiūlymą, o mes atrinkome tuos, kurie atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių ir dabar parduodami už žemesnę kainą Lietuvoje. Kai kurių modelių kainų skirtumai nėra dideli, tačiau kai kurie ir šimtu ar daugiau eurų pigesni.

Poco X5 Pro

Daugelio pamėgtą „Poco X5 Pro“ išmanųjį telefoną dabar galima įsigyti vos už 243,58 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo 11SALE40.

„Poco X5 Pro” išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižinės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta pastebėti ir tai, jog čia naudojama 10 bitų panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Priekinė įrenginio dalis apsaugota „Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi, o pigiausias modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Poco“ taip pat pasiūlys ir atitinkamai 8 GB ir 256 GB atminties turintį modelį. Čia bus naudojamos LPDDR4X ir UFS 2.2 talpyklos. „Poco X5 Pro“ pirkėjus pasieks su „Android 12” operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Čia bus naudojama pagrindinė 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera, o taip pat ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kamera. Priekinėje telefono dalyje – 16 MP raiškos jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„OnePlus 11“ aprūpintas 6,7 colių įstrižainės LTPO 3.0 AMOLED ekranu su 2K raiška, o taip pat turi ir kintantį atnaujinimo dažnį, kuris gali svyruoti nuo 1 iki 120 Hz, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu. Viršutinėje ekrano dalyje, kairiajame kampe, įmontuota ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, kuris veiks maksimaliu pajėgumu. Nors tai yra įprasta praktika, tačiau anksčiau „OnePlus“ ribodavo lustų galingumą tam, kad būtų pasiektas geresnis baterijos tarnavimo laikas.

Kiti telefonų pasiūlymai

„Aliexpress“ platformoje rasti išmaniuosius telefonus už žemesnę kainą nei Lietuvoje, o dar ir su pristatymu iš Europoje esančių sandėlių – tikrai ne pati lengviausia užduotis. Jeigu nenorite daug ieškoti – mes atrinkome geriausius pasiūlymus, kuriuos rasite žemiau.

Redmi 12C išmanusis telefonas

  • Kaina Lietuvoje: nuo 97 eurų;
  • „Aliexpress“ kaina: 85 eurai;
  • Pristatymas iš: Prancūzijos arba Ispanijos;
  • Nuolaidos kodas: 11SALE15
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

Google Pixel 7 išmanusis telefonas

Redmi 12 išmanusis telefonas

  • Kaina Lietuvoje: nuo 137,90 eurų (su mažiau atminties);
  • „Aliexpress“ kaina: 131,89 eurai;
  • Pristatymas iš: Ispanijos;
  • Nuolaidos kodas: 11SALE100
  • Įsigykite dabar: spauskite čia.

Nothing Phone (1) išmanusis telefonas

Xiaomi 13 Ultra išmanusis telefonas

Verta paminėti ir tai, jog šį mėnesį „Aliexpress“ platformoje vyksta įvairūs išpardavimai, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Taip pat galite pasinaudoti vienu iš žemiau pateiktų nuolaidų kodų, kurie leis sutaupyti papildomai:

  • Papildoma 15 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 100 eurų taikoma su kodu 11OT11. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 30 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 200 eurų taikoma su kodu 12OT21. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 48 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 290 eurų taikoma su kodu 15OT51. Spauskite čia, kad panaudoti.
  • Papildoma 96 eurų nuolaida perkant „Aliexpress“ už daugiau nei 480 eurų taikoma su kodu 18OT81. Spauskite čia, kad panaudoti.

Tiesa, jeigu neradote jus dominančio modelio - parašykite savo komentarą. Mūsų komanda per 24 valandas pasistengs surasti geriausią pasiūlymą ir papildys šį tekstą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas