Puiki galimybė įsigyti neseniai pristatytus „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus: pateikiamas specialus pasiūlymas, o juo pasinaudoję – nemokamai gausite „Redmi“ planšetinį kompiuterį arba „Xiaomi“ laikrodį!

Partnerio turinys

2024-09-30, 14:55

0 komentarų

Technologijų kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairiausių produktų – nuo elektrinių dantų šepetėlių iki elektromobilių. Praėjusią savaitę bendrovė surengė specialų renginį Berlyne, kur pristatė naujus įrenginius, o pagrindinis akcentas – išmaniesiems telefonams.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Puiki galimybė įsigyti neseniai pristatytus „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus: pateikiamas specialus pasiūlymas, o juo pasinaudoję – nemokamai gausite „Redmi“ planšetinį kompiuterį arba „Xiaomi“ laikrodį!

Kaip ir planuota, dar praėjusią savaitę įvyko „Xiaomi“ spaudos konferencija, kuri buvo surengta Berlyne. Kinijos kompanijos atstovai pademonstravo naujuosius „14T“ serijos išmaniuosius telefonus. Šią liniją sudarys du nauji modeliai – tai „Xiaomi 14T“ ir „14T Pro“.

Pristatymo pradžioje pagrindinis dėmesys buvo skirtas naujųjų įrenginių dizaino sprendimams. „Xiaomi 14T“ serijos įrenginiai pasiūlys itin plonus rėmelius, simetriškai išdėstytas kameras, o taip pat ir žymiai tvirtesnį naujųjų modelių korpusą.

Naujuosius „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus jau galima įsigyti ir Lietuvoje, o „Mi-Home“ internetinėje parduotuvėje pateikiamas ir specialus pasiūlymas. Perkant vieną iš „Xiaomi 14T“ serijos išmaniųjų telefonų – dovanų gausite „Redmi Pad Pro“ arba „Xiaomi Watch 2 Pro LTE“ išmanųjį laikrodį. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„Mi-Home“ internetinėje parduotuvėje „14T Pro“ modelis su 12 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties parduodamas už 899 eurus. Kalbant apie „Xiaomi 14T“ variantą, šis išmanusis telefonas kainuoja 699 eurus, o už tai gausite modelį su 12 GB RAM ir 256 GB vidinės atminties. Kaip jau minėjome, specialiu pasiūlymu pasinaudoti galite paspaudę čia. Jis galioja iki spalio 31 dienos.

Priminsime, jog „Xiaomi 14T Pro“ savo nugarėlėje turės trigubą kamerų sistemą, o pagrindinis objektyvas – 50 MP raiškos vaizdo jutiklis, kuris buvo naudojamas ir „Xiaomi 14“. Čia rasime „Light Fusion 900“ su f/1.6 diafragma ir optiniu vaizdo stabilizavimu. Antra kamera – 50 MP teleobjektyvas.

Gamintojas panaudojo „Vario-Summulix“ 50 MP raiškos sensorių. Trečioji kamera – 12 MP plataus kampo objektyvas. Visos šios trys kameros yra patobulintas „Leica“ inžinierių, kas suteiks ir specialių galimybių, o tarp jų – ir du „Leica“ spalvų profiliai.

Kalbant apie „Xiaomi 14T“ modelį, šis išmanusis telefonas turės 50 MP pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu, tačiau čia bus naudojamas „Sony IMX906“ sensorius. Nugarėlėje taip pat rasime ir 50 MP teleobjektyvą, trečioji kamera – 12 MP plataus kampo. Abu išmanieji turi ir 32 MP asmenukių kameras.

„Xiaomi 14T“ serijos išmanieji telefonai veiks su „MediaTek“ sukurtais mikroschemų rinkiniais. Standartinis linijos modelis turės „Dimensity 8300-Ultra“, o „Pro“ variantas veiks su „Dimensity 9300+“ lustu. Abu „14T“ linijos modeliai turės ir 5 000 mAh talpos baterijas, tačiau skirsis jų įkrovimo sparta. „Pro“ pasiūlys 120W, o standartinis modelis – 67W spartą.

Išmanieji telefonai aprūpinti 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranais su 1.5K raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos 12 bitų panelės pasiūlys 4 000 nitų maksimalų ryškumą, HDR10+ ir „Dolby Vision“ palaikymą. „Xiaomi 14T“ serijos ekranai apsaugoti „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas