Rekordiškai žema naujausio „Google“ flagmano kaina: dabar „Pixel 8 Pro“ telefono modelį galite įsigyti už mažiau nei 700 eurus

Partnerio turinys

2024-03-26, 16:35

0 komentarų

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Dabar puiki proga įsigyti kažką, apie ką galvojote jau kuris laikas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Rekordiškai žema naujausio „Google“ flagmano kaina: dabar „Pixel 8 Pro“ telefono modelį galite įsigyti už mažiau nei 700 eurus

„Aliexpress“ platformoje prasideda jubiliejaus išpardavimai vyksta jau kuris laikas ir tęsis iki pat kovo 28 dienos, o pačius geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudę čia. Iki išpardavimų pabaigos likus vos keletui dienų - galimybė kai kuriuos produktus įsigyti už rekordiškai žemą kainą.

Tarp dėmesio vertų pasiūlymų galime rasti ir pernai debiutavusį „Google“ išmanųjį telefoną. Kaip žinia, bendrovė išleido du flagmanus, o dabar puiki proga įsigyti „Google Pixel 8“ variantą. Iš Ispanijos sandėlio atkeliaujantis variantas dabar parduodamas tik už 698,82 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Verta paminėti ir tai, jog toks kainos pasiūlymas galioja panaudojus nuolaidos kodą 24AN090. Negana to, išmanusis atkeliauja iš Prancūzijoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės rūpintis jokiais papildomais mokesčiais. Palyginimui, Lietuvoje analogiškas modelis parduodamas nuo 957,40 eurų.

Didžiausia „Google Pixel 8 Pro“ naujovė – naujasis „Tensor G3“ procesorius, kuris pagamintas naudojant 4 nm „Samsung“ procesą. Šį mikroschemų rinkinį sudaro 9 branduoliai su vienu pagrindiniu „Cortex-X3“, keturiais „Cortex-A715“ bei dar keturiais „Cortex-A510“ branduoliais. Mūsų rekomenduojamas modelis taip pat turi 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties.

Naujasis „Pixel 8 Pro“ modelis aprūpintas 6,7 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su Quad HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Teigiama, jog maksimalus ryškumas sieks 2 400 nitų, o pats ekranas bus apsaugotas „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu. Pirkėjai turės tris spalvines opcijas – mėlyna, obsidiano ir smėlio.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų pasiūlys 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. „Google Pixel 8 Pro“ taip pat turės 48 MP itin plataus kampo kamerą, o trečiasis objektyvas – 48 MP teleobjektyvas su 5x optinio priartinimo galimybe. Priekinėje telefono dalyje – 10.5 MP asmenukių kamera.

„Google Pixel 8 Pro“ taip pat aprūpintas ir specialiu sensoriumi, kuris skirtas matuoti žmogaus kūno temperatūrą. Pranešama, jog čia naudojamas „Melexis MLX90632“ lustas, kurio vienintelis tikslas – matuoti temperatūrą. Tai reiškia, kad šis sprendimas nepasiūlys jokių išskirtinių fotografijos galimybių.

Šio „Google“ flagmano veikimą palaikys 5 050 mAh talpos baterija su 30W greitojo įkrovimo galimybe. Čia taip pat rasime ir 23W belaidžio įkrovimo technologiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas