2020 metų „Xiaomi“ flagmanų turėtojams – fantastiškos naujienos: jau kitą mėnesį bus pasiūlytas vienas didžiausių pastarųjų metų atnaujinimų

Lukas Snarskis

2024-03-27, 18:00

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ po truputį atnaujina savo išmaniuosius telefonus, jog jie galėtų veikti su naująja „HyperOS“ vartotojo sąsaja, o ji jau prieinama ir kai kuriems bendrovės įrenginiams Europoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
2020 metų „Xiaomi“ flagmanų turėtojams – fantastiškos naujienos: jau kitą mėnesį bus pasiūlytas vienas didžiausių pastarųjų metų atnaujinimų

Kinijos technologijų milžinė neseniai pristatė naująją sąsają, siekiant pagerinti „Xiaomi“ produktų tarpusavio sąveiką. Neseniai pristatyta „HyperOS“ vartotojo sąsaja nebus visiškai nauja platforma – ji sukurta „Android Open Source Project“ pagrindu bei sujungta su „Xiaomi“ plėtojama daiktų interneto platforma „Vela“.

Nesunku nuspėti, jog ši vartotojo sąsaja netrukus pakeis daugelio pamėgta MIUI. „Xiaomi“ itin aktyviai atnaujinta savo prekiniu ženklu pažymėtus įrenginius, o analogišką atnaujinimą gauna ir „Poco“ bei „Redmi“ išmanieji telefonai.

Geros naujienos dabar pasiekė seną „Xiaomi“ flagmaną. Kompanijos programinės įrangos departamento vadovas Zhangas Guoquanas atskleidė, jog „HyperOS“ jau kitą mėnesį atkeliaus į „Xiaomi 10“ serijos įrenginius. Tiesa, čia bus naudojama „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Priminsime, jog „HyperOS“ kūrimas prasidėjo dar 2014 metais, kai pradėjo kurtis pirmieji daiktų interneto sprendimai. Pirmuosius žingsnius bendrovė žengė 2017 metais, o tada pradėjo kurti naują įrenginių ir taikomųjų programų ekosistemą. Tikslas - ateityje sujungti „dešimtis milijardų prietaisų“, o pirmieji žingsniai jau žengiami ir Europoje.

„Xiaomi“ atstovai iki šiol nėra pateikia oficialios informacijos apie išmaniuosius telefonus, kurie gali gauti „HyperOS“ atnaujinimą. Kaip bebūtų, internete nuolat pasirodo vis naujesni pranešimai apie artėjančius atnaujinimus, o pats gamintojas paskelbia tik apie kai kurių modelių atnaujinimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas