Aiškėja naujojo „iQOO 13“ flagmano specifikacijos: pasiūlys itin galingas specifikacijas ir bus siūlomas už patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2024-06-15, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Bendrovė dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Neo9“ serijos modelius, o vasario pabaigoje jie buvo pasiūlyti ir tarptautinei rinkai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Aiškėja naujojo „iQOO 13“ flagmano specifikacijos: pasiūlys itin galingas specifikacijas ir bus siūlomas už patrauklią kainą

„iQOO“ šių metų pabaigoje turėtų pristatyti naujus savo flagmanus, tačiau šįsyk jų veikiausiai bus tik vienas. Neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog bendrovė ketina pristatyti tik „iQOO 13“ modelį, o „Pro“ variantas nebus kuriamas.

Teigiama, jog „iQOO 13“ išmanusis telefonas bus „toks geras“, kad net nereikės „Pro“ modelio. Dabar aiškėja ir kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti šis įrenginys. Skelbiama, jog jis turės Quad HD+ raiškos ekraną su plokščiomis kraštinėmis.

Išmanusis telefonas taip pat pasiūlys ir 3x optinio priartinimo galimybę turintį periskopinį teleobjektyvą, naujos kartos pirštų antspaudų jutiklį, o taip pat ir IP68 sertifikatą, kas rodo flagmano atsparumą dulkėms ir vandeniui.

Naujasis „iQOO 13“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi, kurio debiuto laukiama rudenį. Išmanusis telefonas turėtų kainuoti maždaug 500 eurų ir bus parduodamas Kinijoje, o ar jis pasirodys ir Europoje – informacijos nėra pateikiama, tačiau jeigu taip ir įvyktų – jo kaina būtų didesnė.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas