Apklausa: kurį „Samsung Galaxy S24“ serijos telefoną norėtumėte įsigyti ar jums atrodo patraukliausias?

Lukas Snarskis

2024-01-28, 14:33 (atnaujinta 2024-01-28, 14:35)

4 komentarai (-ų)

Technologijų bendrovė „Samsung“ vos prieš savaitę pristatė ilgai lauktą „Galaxy S24“ flagmanų seriją, kurios „arkliuku“ kiek netikėtai tapo dirbtinis intelektas (DI). Naujieji įrenginiai jau prieinami ir Lietuvoje, o kai kuriose rinkose gamintojas fiksuoja rekordinius rezultatus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Apklausa: kurį „Samsung Galaxy S24“ serijos telefoną norėtumėte įsigyti ar jums atrodo patraukliausias?

Pietų Korėjos milžinė žada, jog naujieji įrenginiai pakeis tai, kaip komunikuojame, naršome ir apskritai – kaip naudojame išmanųjį. Panašu, kad šią „Samsung“ žinutę išgirdo ir kompanijos gerbėjai. Naujausi bendrovės flagmanai sulaukia didžiulio susidomėjimo, o jie prieinami jau ir lietuviams.

Lietuvoje „Galaxy S24“ kaina prasideda nuo 899 eurų, „Galaxy S24+“ – nuo 1149 eurų, o „Galaxy S24 Ultra“ – nuo 1449 eurų. „Galaxy S24+“ ir „Galaxy S24“ galima įsigyti onikso juodos, marmuro pilkos, kobalto violetinės arba gintaro geltonos spalvos, o „Galaxy S24 Ultra“ pirkėjai galės rinktis iš titano pilkos, titano juodos, titano violetinės ir titano geltonos atspalvių.

Kadangi naujieji „Samsung“ išmanieji telefonai jau prekyboje, šiandien, norime jūsų paklausti – kuris iš šių išmaniųjų telefonų sulaukia daugiausia jūsų dėmesio? Kurį „Galaxy S24“ serijos flagmaną pirktumėte? Kviečiame balsuoti žemiau pateiktoje apklausoje, o savo argumentus galite pateikti po tekstu esančioje komentarų skiltyje.

Apklausa / Kurį „Samsung Galaxy S24“ serijos telefoną norėtumėte įsigyti ar jums atrodo patraukliausias?

„Samsung Galaxy S24“ – pigiausias ir mažiausias „Galaxy S24“ serijos modelis, tačiau tai taip pat visavertis flagmanas. 6,2″ AMOLED ekranas yra beveik tobulas, kaip ir kamerų rinkinys. Pagrindinė kamera turi 50 MP ir optinį vaizdo stabilizavimą, prie kurios turime plačiakampę kamerą ir teleobjektyvą su 3x priartinimu. „Samsung“ patobulino bateriją, kuri dabar turi 4000 mAh.

Antrasis naujos „Samsung“ serijos modelis - „Galaxy S24+“ turi didesnį - 6,7″ ekraną. Čia ekranas taip pat yra vienas geriausių šiuo metų rinkoje: su 1-120 Hz adaptyviuoju atnaujinimo dažniu, HDR10+, „Dolby Vision“ ir „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu. Plačiau apie „Galaxy S24“ serijos išmaniuosius telefonus galite skaityti paspaudę čia.

4 komentarų

Vidmantas

Pasirinkau S24ultra 1Tb dėl pačios didžiausios duomenų talpos ir maksimalaus optinio vaizdo priartinimo. Jis beveik idealus, na gal tik vienas menkas minusiukas - neužapvalinti korpuso kampai.

Ech

Galaxy S24 Ultra aišju mandriausias, galingas, bet dizainu ir dydžiu man S24 patiktu ir galia jis geras ir funkcijom, tai nematau ko čia pultis ta Ultra.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas