„Apple“ pristato naujuosius „iPhone 15“ serijos išmaniuosius telefonus: sužinokite kada įvyks pristatymas ir kaip jį stebėti tiesiogiai

Lukas Snarskis

2023-09-12, 14:13 (atnaujinta 2023-09-12, 21:29)

0 komentarų

Kalbos apie JAV technologijų milžinės „Apple“ kuriamas išmaniuosius telefonus netyla nuolatos. Bendrovė jau šiandien ketina pristatyti naujuosius „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Pro“ serijos modelius, o apie juos kalbama jau daugiau nei pusmetį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Apple“ pristato naujuosius „iPhone 15“ serijos išmaniuosius telefonus: sužinokite kada įvyks pristatymas ir kaip jį stebėti tiesiogiai

„Apple“ šiemet turėtų pristatyti keturis naujus išmaniuosius telefonus. Daugelis su nekantrumu laukia naujųjų „iPhone 15“ bei „iPhone 15 Pro“ serijos įrenginių. Kaip žinia, oficialus išmaniųjų pristatymas numatytas jau šiandien, rugsėjo 12 dieną, o tiesioginę renginio transliaciją bus galima stebėti internetu.

JAV technologijų milžinės spaudos konferencija prasidės 20:00 val. Lietuvos laiku, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti „YouTube“ platformoje. Kaip ir įprasta, visą naujausią informacija rasite ir mūsų portale. Vis dėlto, jeigu norite žiūrėti renginį tiesiogiai – rekomenduojame pasinaudoti žemiau pateikiamu „YouTube“ įrašu.

Plačiau apie naujausius bendrovės produktus galite skaityti mūsų ruošiamuose tekstuose. Informaciją apie „Watch Series 9“ rasite paspaudę čia, „Watch Ultra 2“ - čia, o apie naujausius išmaniuosius telefonus skaitykite paspaudę čia.

Kaip jau minėjome, daugelis su nekantrumu laukia „iPhone 15“, „15 Plus“, o taip pat ir dviejų „iPhone 15 Pro“ serijos įrenginių – standartinio varianto bei „Max“. Dabar aiškėja ir tai, jog naujieji JAV kompanijos flagmanai bus gerokai brangesni nei anksčiau.

Remiantis naujausia informacija, „iPhone 15“ ir „iPhone 15 Plus“ turėtų kainuoti tiek pat, tačiau „Pro“ variantai kainuos brangiau. JAV rinkai skirtas „iPhone 15 Pro“ bus siūlomas už 100 JAV dolerių didesnę kainą, o „Pro Max“ variantas gali sulaukti ir 200 dolerių didesnės kainos.

Toks kainų kilimas atitinka „Apple“ naudojamą kainų politiką, kuri sufleruoja, jog „iPhone 15“ pardavimai turėtų būti panašūs kaip pernai debiutavusių modelių. Tai reiškia, jog kompanijos vadovai tikisi ženkliai didesnių „iPhone 15 Pro“ serijos įrenginių pardavimų. Būtent dėl to bendrovė ir ruošiasi kainų pakėlimui.

Tiesa, naujausių „Apple“ išmaniųjų kainos turėtų ženkliai kilti ir Europoje. Pavyzdžiui, pernai išleistas „iPhone 14 Pro“ mūsų regione kainavo maždaug 300 eurų daugiau nei JAV rinkoje. Dabar pridėkime ir dar papildomus kelis šimtus. Panašu, jog „iPhone“ kainos Europoje gali tapti ženkliai didesnės nei anksčiau, tačiau tikslesni skaičiai kol kas nėra pateikiami.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas