Atrodo kaip „Huawei“, veikia su „Huawei“ programine įranga, bet ne „Huawei“: pristatytas naujasis „Wiko Hi Enjoy 70 Pro 5G“

Arnas Balčiūnas

2024-04-03, 13:00

0 komentarų

„Wiko” vardas lietuviams greičiausiai nėra gerai žinomas. Nors reklaminėje medžiagoje sudaromas įspūdis, jog tai prancūzų gamintojas, iš tikrųjų tai nėra tiesa - kompaniją valdo Kinijos „Tinno Mobile”, o Prancūzijos akcentai tėra gudrus būdas parduoti tuos pačius kiniškus telefonus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Atrodo kaip „Huawei“, veikia su „Huawei“ programine įranga, bet ne „Huawei“: pristatytas naujasis „Wiko Hi Enjoy 70 Pro 5G“

Kinų valdoma prancūzų bendrovė „Wiko“ pristatė naują savo išmanųjį telefoną „Wiko Hi Enjoy 70 Pro 5G“. Šią naujieną būtų galima įvertinti kaip keisčiausiu dalyku, kuris įvyko telefonų rinkoje šiemet. Šis įrenginys yra kone identiškas kaip „Huawei nova 12i“.

Išmanusis telefonas naudoja 6,7 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminti asmenukių kamera.

Pagrindinis „Wiko Hi Enjoy 70 Pro 5G“ skirtumas, lyginant su „Huawei“ variantu, yra tas, jog šis modelis veiks su „MediaTek Dimensity 700“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 40W įkrovimo galimybe. Negana to, šis įrenginys veiks su „Huawei“ sukurta „HarmonyOS“ operacine sistema.

Išmaniojo nugarėlėje – didelis kamerų apskritimas, kur įmontuota 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Čia taip pat rasime ir 2 MP gylio sensorių bei LED blykstę. Naujasis „Wiko“ modelis taip pat turi ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį.

Pranešama, jog šis išmanusis telefonas bus prieinamas juodos, žalios ir baltos spalvų, o jo kaina prasidės nuo 230 eurų. Ar jis bus pardavinėjamas Europoje – nežinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas