Dar nepristatytas „Asus“ flagmanas aptiktas „Google Play“ konsolėje: išmanusis telefonas pasiūlys galingiausią procesorių ir „Android 14“ platformą

Arnas Balčiūnas

2024-01-25, 14:54

0 komentarų

Taivano kompanija „Asus“ dar visai neseniai pristatė naujus „ROG“ serijos išmaniuosius telefonus. Tačiau tai nebus vieninteliai šių metų bendrovės flagmanai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar nepristatytas „Asus“ flagmanas aptiktas „Google Play“ konsolėje: išmanusis telefonas pasiūlys galingiausią procesorių ir „Android 14“ platformą

Dar praėjusiais metais buvo pasirodę pranešimų, jog „Asus“ ketina nutraukti „Zenfone“ serijos išmaniųjų telefonų kūrimą, tačiau tokios kalbos veikiausiai nepasitvirtins. Tokius gandus suskubo paneigti ir bendrovės atstovai, o dabar aiškėja ir pirmosios 2024 metų flagmano savybės.

„Google Play Console“ duomenų bazėje buvo aptiktas dar nepristatytas „Asus Zenfone 11“ išmanusis telefonas, o tai leidžia pažvelgti į kai kurias šio įrenginio savybes. Naujasis „Asus“ flagmanas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės variantą su 16 GB operatyviosios (RAM) atminties.

Kaip galima matyti iš aukščiau pateikiamos nuotraukos, išmanusis telefonas veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija bei turės Full HD+ raiškos ekraną. Deja, tačiau daugiau informacijos apie „Zenfone 11“ kol kas nėra žinoma.

Priminsime, jog „Asus Zenfone 10“ buvo pristatytas praėjusių metų birželio mėnesį. Šis išmanusis aprūpintas 5,9 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Tiesa, aukščiausią dažnį bus galima pasiekti žaidimuose, o dažniausiai naudojamas bus 120 Hz.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turi iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir iki 512 GB vidinės atminties. Praėjusių metų „Asus“ flagmano veikimą palaiko 4 300 mAh talpos baterija, o čia rasime ne tik 30W įkrovimo galimybę, bet ir belaidį įkrovimą. Priešingai nei „Zenfone 9“ modelyje, čia bus naudojamas 15W Qi belaidžio įkrovimo sprendimas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas