Dar nepristatytas „OnePlus“ flagmanas gerina rekordus: užfiksuoti fantastiški „AnTuTu“ testų rezultatai, kokių nefiksavo dar joks kitas telefonas

Arnas Balčiūnas

2023-11-30, 14:31

0 komentarų

Internete jau kuris laikas sklinda gandai, jog „OnePlus 12“ gali debiutuoti šių metų gruodį, o apie tai oficialiai patvirtino ir kompanijos atstovai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dar nepristatytas „OnePlus“ flagmanas gerina rekordus: užfiksuoti fantastiški „AnTuTu“ testų rezultatai, kokių nefiksavo dar joks kitas telefonas

„OnePlus paskelbė apie naujojo flagmano debiutą, kuris įvyks jau gruodžio 4 dieną. Tiesa, spaudos konferencija bus surengta Kinijoje, o europiečiams dar teks palaukti. Iki Kinijoje įvykstančio pristatymo liekant vis mažiau laiko – aiškėja ir daugiau informacijos apie naująjį „OnePlus 12“.

Dar nepristatytas „OnePlus“ išmanusis telefonas buvo aptiktas „AnTuTu“ duomenų bazėje, kur naujasis flagmanas užfiksavo rekordinius rezultatus. Šioje platformoje testuotas modelis veikė su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turėjo 24 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties. Rezultatas – 2 333 033 taškai, kas yra naujasis „AnTuTu“ našumo testų rekordas.

Žvelgiant į rezultatus detaliau, „OnePlus 12“ surinko 533 566 taškus procesoriaus testuose, 904 961 – vaizdo plokštės testavimuose, 538 511 – atmintinių ir 355 995 taškus vartotojo patirties testuose.

Dar visai neseniai, Kinijos bendrovės vadovai atskleidė, jog naujasis „OnePlus 12“ bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – tai baltos, žalios ir juodos. Kartu pateikiamas ir spalvinių opcijų paaiškinimas. Teigiama, jog balta spalva simbolizuoja tuščią erdvę, žalia - blyškią uolą tarp tūkstančių upių ir kalnų, o juoda - dešimt sunkaus darbo metų, taip pažymint įmonės dešimties metų sukaktį.

Priminsime, jog kiek anksčiau patvirtinta ir tai, kad modelis naudos naująjį „Sony LYT-808“ kameros sensorių. Negana to, bendrovės išplatintoje nuotraukoje teigiama, kad „OnePlus“ prisidėjo prie šio sensoriaus kūrimo.

Kinijos kompanijos atstovai žada, kad tai bus aukščiausios klasės kamera, o greta jos rasime ir didžiulį 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą teleobjektyvą. Ši periskopinė kamera pasiūlys ir optinio priartinimo galimybę, tačiau tikslios savybės kol kas nėra atskleidžiamos. Žinoma, visi objektyvai bus patobulinti „Hasselblad“ bendrovės.

„OnePlus“ atskleidė ir tai, jog išmanusis telefonas naudos 2K ProXDR ekraną. Nors oficialiai dar neskelbiama, tačiau jau anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie čia naudojamą 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Dar spalio mėnesį buvo pasirodę pranešimų, jog „OnePlus 12“ turėtų palaikyti 5 400 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžio įkrovimo galimybe. Tikėtina, jog ši naujiena pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija. Šis flagmanas taip pat turės turės 16 GB arba 24 GB operatyviosios (RAM) atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas