Dar vienas „Xiaomi“ flagmanas sulaukė atnaujinimo: lietuvių pamėgtas modelis jau gauna „Android 13“ operacinės sistemos versiją

Tomas Eidukevičius

2023-03-15, 09:30

0 komentarų

Dar visai neseniai, „Xiaomi“ pristatė naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją, kuri pasiūlys ne tik „Android 13“ operacinės sistemos versiją, bet ir nemažai naujienų. Žinoma, svarbiausias klausimas „Xiaomi“ telefonų savininkams – kada mes sulauksime atnaujinimo?

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Dar vienas „Xiaomi“ flagmanas sulaukė atnaujinimo: lietuvių pamėgtas modelis jau gauna „Android 13“ operacinės sistemos versiją

Kinijos milžinė „Xiaomi“ pristatė naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją, kuri pasiūlys ne tik „Android 13“ operacinės sistemos versiją, bet ir nemažai naujienų. Plačiau apie naująją MIUI vartotojo sąsają galite skaityti čia, o kai kurie iš jūsų jau gali ir išbandyti šią platformą. Tiesa, atnaujinimą gaunančių telefonų sąrašas nuolatos plečiasi.

Naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją, kartu su „Android 13“, dabar gauna ir „Xiaomi 11T Pro“ išmanusis telefonas. Pranešama, jog šis naujinys atkeliauja į Indijos ir tarptautinei rinkai skirtus modelius, įskaitant ir Lietuvą. Šis atnaujinimas žymimas V14.0.1.0.TKDINXM serijos numeriu. Norėdami jį įsidiegti – jums reikia nukeliauti į telefono nustatymus, pasirinkti „Apie telefoną“ ir tuomet spustelėti MIUI piktogramą bei patikrinti ar yra atnaujinimas.

Priminsime, kad visai neseniai analogiško atnaujinimo sulaukė ir „Xiaomi 12“, o taip pat ir „Xiaomi 12 Pro“ išmaniajam telefonui. „MIUI 14“ atnaujinimas skirtas Europos rinkai pritaikytiems modeliams, o tai reiškia, kad jį įsidiegti gali ir lietuviai. Šis naujinys pasiūlys visas naujosios vartotojo sąsajos naujoves, įskaitant ir „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Naujoji „MIUI 14“ versija įgavo „Razor Project“ pavadinimą, o pagrindinis tikslas – paversti šią vartotojo sąsają kuo lengvesne. Visų pirma, „Xiaomi“ pavyko sumažinti programinės įrangos užimamą vietą bei naudojamą operatyviąją atmintį. Pristatymo metu atskleista, kad dabar MIUI užims tik 13,09 GB vietos bei naudos maždaug 3,3 GB operatyviosios (RAM) atminties. Taip pat, sumažėjo ir iš anksto įdiegtų programėlių skaičius – jų liko vos 8.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas