Daugėja informacijos apie naująjį „Redmi K70 Ultra“: naudos išskirtinių savybių ekraną, pasiūlys svarbius dizaino pakeitimus, o Europą pasieks kitokiu pavadinimu

Lukas Snarskis

2024-07-12, 17:58 (atnaujinta 2024-07-12, 23:36)

0 komentarų

Kinijos bendrovės „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ savo aukščiausios klasės flagmanų seriją pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Tačiau tuomet buvo pademonstruoti tik du modeliai, o trečiojo – laukiama iki šiol.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Daugėja informacijos apie naująjį „Redmi K70 Ultra“: naudos išskirtinių savybių ekraną, pasiūlys svarbius dizaino pakeitimus, o Europą pasieks kitokiu pavadinimu

„Redmi“ jau netrukus turėtų pristatyti naująjį „Redmi K70 Ultra“ išmanųjį telefoną, kurio išleidimą gaubė nežinia. Kompanijos atstovai jau patvirtino, jog oficialus šio flagmano pristatymas įvyks dar šį mėnesį, tačiau tiksli data – kol kas neskelbiama.

Gamintojas jau atskleidė ir pagrindines išmaniojo telefono savybes. Jau žinoma, jog „Redmi K70 Ultra“ turės kiek kitokį dizainą nei kiti šios serijos įrenginiai. Didžiausi pasikeitimai – naujas kamerų iškilimo dizainas, o taip pat ir patobulintas įjungimo mygtukas.

„Redmi K70 Ultra“ veiks su „MediaTek Dimensity 9300+“ procesoriumi bei turės naują 3D šilumos paskirstymo sistemą, kuri leis sumažinti lusto temperatūrą trimis laipsniais. Išmanusis telefonas turės 1200p raiškos ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

„Redmi“ atstovai atskleidė, jog šio flagmano ekranas buvo kuriamas kartu su TCL, o „K70 Ultra“ modelis bus pirmasis, kuris jį naudos. Jau žinoma ir tai, kad šio įrenginio veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu.

Priminsime, jog naujasis „Redmi K70 Ultra“ Europoje turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi 14T Pro“. Pastaroji serija mūsų regione turėtų debiutuoti vasaros pabaigoje. „Redmi K70 Ultra“, o taip pat ir „Xiaomi 14T Pro“, bus pagaminti naudojant metalinį rėmelį, o nugarėlė bus padengta stiklu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas