Dirbtinio intelekto galimybės pasiekia dar daugiau „Samsung“ telefonų turėtojų: jau dabar galite įsidiegti didžiulį atnaujinimą, pasitikrinkite, ar jis prieinamas jūsų telefonui

Lukas Snarskis

2024-02-23, 16:36

0 komentarų

Technologijų bendrovė „Samsung“ dar ne taip seniai pristatė ilgai lauktą „Galaxy S24“ flagmanų seriją, kurios „arkliuku“ kiek netikėtai tapo dirbtinis intelektas (DI). Naujieji įrenginiai jau prieinami ir Lietuvoje, o kai kuriose rinkose gamintojas fiksuoja rekordinius rezultatus, apie ką galite skaityti paspaudę čia.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dirbtinio intelekto galimybės pasiekia dar daugiau „Samsung“ telefonų turėtojų: jau dabar galite įsidiegti didžiulį atnaujinimą, pasitikrinkite, ar jis prieinamas jūsų telefonui

Ko gero įdomiausias pristatymas buvo ne tiek „Galaxy S24“ ir net ne flagmanas „Galaxy S24 Ultra“. Juk per „Galaxy Unpacked“ renginį dienos šviesą išvydo „Galaxy AI“ dirbtinio intelekto įrankių rinkinys. Kaip galima suprasti iš pavadinimo - tai programinė įranga, skirta dirbtinio intelekto galimybėms išnaudoti.

Naujųjų flagmanų pristatymo metu atskleista ir tai, jog „Galaxy AI“ atkeliaus į kai kuriuos senesnius „Samsung“ išmaniuosius telefonus. Naujosios funkcijos bus prieinamos tik tuose įrenginiuose, kurie išleisti ne anksčiau nei 2023 metai.

Visai neseniai, „Samsung“ paskelbė, jog „Galaxy AI“ su „One UI 6.1“ pagaliau atkeliauja į naujausius bendrovės sulenkiamus, o taip pat ir „Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus. Tai reiškia, jog šios naujovės tampa prieinamos šių įrenginių turėtojams:

  • Galaxy S23
  • Galaxy S23+
  • Galaxy S23 Ultra
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy Fold5
  • Galaxy Flip5
  • Galaxy Tab S9
  • Galaxy Tab S9+
  • Galaxy Tab S9 Ultra

Vienas pagrindinių „Samsung“ tikslų - padaryti dirbtinį intelektą prieinamesnį. Ir tai tik pradžia, nes planuojama, kad per 2024 metus „Galaxy AI“ sprendimai pasieks daugiau kaip 100 mln. „Galaxy“ įrenginių turėtojų. Senesni bendrovės įrenginiai šio atnaujinimo turėtų sulaukti dar pirmoje šių metų pusėje, tačiau tikslesnė informacija nėra pateikiama.

Viena iš svarbiausių „Galaxy AI“ teikiamų funkcijų – „Chat Assist“. Ši galimybė pritaiko žinučių toną ir verčia jūsų pranešimus į 13 skirtingų kalbų. Taip pat siūloma ir „Live Translate“ funkcija, kas leidžia išversti skambučius keliaujant, o „Interpreter“ atlieka tą patį, bet įrenginyje su padalytu ekranu, kuriame galima versti tiesioginius pokalbius.

Naujasis „One UI 6.1“ programinės įrangos atnaujinimas jau turėtų pasiekti įrenginius visame pasaulyje, įskaitant ir Lietuvą. Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas