„Google“ ruošiasi „Pixel Fold“ ir „Pixel 7a“ telefonų pristatymui: paaiškėjo, kada šios naujienos pasirodys prekyboje ir kiek kainuos

Lukas Snarskis

2023-04-18, 11:58

0 komentarų

Kalbos apie tai, jog „Google“ ketina pristatyti „Pixel Fold“ sulenkiamą išmanųjį telefoną sklinda jau keletą metų. Nemažai vilčių dedama į tai, kad šis įrenginys pagaliau debiutuos „Google I/O“ konferencijos metu, kuri įvyks gegužės 10 dieną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ ruošiasi „Pixel Fold“ ir „Pixel 7a“ telefonų pristatymui: paaiškėjo, kada šios naujienos pasirodys prekyboje ir kiek kainuos

JAV technologijų milžinės atstovai dar nėra patvirtinę, kad naujasis „Pixel Fold“, o taip pat ir „Google Pixel 7a“ debiutuos būtent gegužės 10 dieną. Kaip bebūtų, dvejonių dėl to lieka vis mažiau. Dabar aiškėja ir kada abu šie įrenginiai pasirodys prekyboje, o taip pat ir jų kaina.

Remiantis naujausia informacija, „Google Pixel Fold“ sulenkiamas telefonas kainuos 1 799 JAV dolerius, kas yra maždaug 1 640 eurų. Teigiama, kad išankstinė įrenginio prekyba prasidės būtent gegužės 10 dieną, o ryšio operatorių salonuose jis atsidurs to paties mėnesio 30 dieną. Pirkėjus jis pasieks nuo birželio 27 dienos.

Remiantis naujausia informacija, „Google Pixel Fold“ bus 158,7 x 139,7 x 5,7 mm dydžio, o kameros iškilimas pridės papildomus 2,6 mm. Pagrindinis šio sulenkiamo telefono ekranas turėtų būti 7,69 colių įstrižainės. Išorinėje „Pixel Fold“ dalyje esantis ekranas – 5,79 colių, o viršuje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

Kol kas oficialios informacijos apie pirmąjį „Google“ sulenkiamą išmanųjį telefoną nėra, tačiau tikėtina, kad šis įrenginys veiks su „Tensor G2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Nesunku nuspėti ir tai, jog jame bus įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija.

Kalbant apie naująjį „Google Pixel 7a“, šis išmanusis telefonas kainuos nuo 499 JAV dolerių, kas yra maždaug 454 eurai. Informacijos kada šis įrenginys pasirodys prekyboje nėra pateikiama, tačiau reikėtų tikėtis, kad išankstiniai pardavimai startuos jau iškart po pristatymo.

Pranešama, kad naujasis „Google“ produktas pasiūlys 6,1 colių įstrižainės OLED ekraną, kuris, kaip ir tikėtasi, turės 90 Hz atsinaujinimo dažnį. Čia bus naudojamas „Tensor G2“ procesorius bei UFS 3.1 vidinės atmintinės.

Kaip galima matyti iš nuotraukų, naujasis „Google Pixel 7a“ bus prieinamas pilkos, baltos ir šviesiai mėlynos spalvų. Akivaizdu, jog naujasis įrenginys nepasiūlys didelių dizaino pokyčių ir bus panašus į savo pirmtaką, „Pixel 6a“ modelį. Daugiausiai pasikeitimų turėtų būti telefono viduje.

Išmaniojo telefono nugarėlėje bus įmontuotos dvi kameros. Tikėtina, kad čia bus naudojamas 64 MP raiškos „Sony IMX787“ objektyvas, o taip pat ir 12 MP plataus kampo sensorius. Nesunku pastebėti ir tai, jog „Pixel 7a“ viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

Jau žinoma ir tai, jog „Google“ ketina pasiūlyti ir belaidžio įkrovimo galimybę, kurios neturėjo „Pixel 6a“ variantas. Tiesa, bent jau dabar, skelbiama, kad jo sparta bus ganėtinai žema – vos 5W.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas