„Honor“ jau netrukus pristatys naujuosius „Magic 7“ serijos išmaniuosius telefonus, paaiškėjo, kada įvyks speciali spaudos konferencija, laukiama bent dviejų modelių

Lukas Snarskis

2024-10-03, 10:55

0 komentarų

Spalio mėnesis visuomet pasižymi technologinių naujienų gausa. Tai, žinoma, neaplenkia ir išmaniųjų telefonų rinkos, kas leis mums išvysti gausybę naujų įrenginių. Savo naujienas gali pristatyti ir Kinijos bendrovė „Honor“.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Honor“ jau netrukus pristatys naujuosius „Magic 7“ serijos išmaniuosius telefonus, paaiškėjo, kada įvyks speciali spaudos konferencija, laukiama bent dviejų modelių

Spalį mes turėtumėme sulaukti naujausių „Xiaomi“ ir „OnePlus“ flagmanų, o panašias naujienas turėtų paskelbti ir „Honor“. Oficialus „Magic 7“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas turėtų įvykti jau spalio 30 dieną, o gamintojas turėtų pademonstruoti bent du naujus modelius.

Remiantis naujausia informacija, „Magic 7“ seriją šiemet sudarys du modeliai – tai „Honor Magic 7“ ir „Magic 7 Pro“. Abu šie išmanieji telefonai turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ mikroschemų rinkiniais, kas sufleruoja, kad įrenginių pristatymas turėtų įvykti antroje spalio mėnesio pusėje.

„Honor Magic 7“ serijos išmanieji telefonai veikiausiai turės trigubą kamerų sistemą nugarėlėje, o pagrindinis objektyvas naudos 50 MP raiškos „Omnivision OV50X“ sensorių. Čia taip pat rasime ir 50 MP periskopinį teleobjektyvą, o trečioji kamera gali būti 200 MP raiškos su „Samsung HP3“ sensoriumi.

Abu „Honor“ flagmanai turėtų būti aprūpinti OLED ekranais, o „Pro“ variantas pasiūlys ir 2K raišką, kuomet standartinis modelis turės tik 1.5K raiškos ekraną. „Magic 7“ serijos įrenginiai taip pat pasiūlys atsparumo vandeniui savybes, ultragarsinį pirštų antspaudų jutiklį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas