„Huawei“ laikrodžių ir apyrankių turėtojams – blogos naujienos: „Google“ parduotuvėje nebeliko svarbios programėlės, tačiau ją galima gauti ir kitur

Lukas Snarskis

2023-04-02, 17:43

0 komentarų

Kinijos milžinė „Huawei“ jau seniai prarado turėtas pozicijas išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau tai nereiškia, kad ši bendrovė ketina pasitraukti. Nepaisant JAV pritaikytų sankcijų, kompanijos vadovai kasmet pademonstruoja naujus telefonus, o taip pat ir turi savo alternatyvą „Google“ sukurtai programėlių parduotuvei.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Huawei“ laikrodžių ir apyrankių turėtojams – blogos naujienos: „Google“ parduotuvėje nebeliko svarbios programėlės, tačiau ją galima gauti ir kitur

„Huawei“ jau ne vienerius metus verčiasi be „Google“ paslaugų paketo, o viena iš nedaugelio programėlių, kurią vis dar buvo galima atsisiųsti iš „Play Store“ parduotuvės, buvo „Huawei Health“. Tačiau ir ši aplikacija daugiau nėra prieinama „Google“ parduotuvėje.

„Huawei Health“ aplikacija, kuri iki šiol buvo prieinama „Google“ programėlių parduotuvėje buvo neatnaujinta nuo 2020 metų, o taip pat jau nebeturėjo palaikymo naujausiems bendrovės dėvimiesiems įrenginiams, tokiems kaip „Band 7“ ar pan. Žinoma, daugelis „Huawei“ įrenginių savininkų jau kuris laikas naudojasi „App Gallery“, kur ir yra naujausia šios aplikacijos versija.

Nepaisant to, jog „Huawei Health“ jau nebepasiekiama „Play Store“ parduotuvėje, ją vis dar galima rasti ne tik „Huawei“ sukurtoje „App Gallery“, bet ir „Apple App Store“, o taip pat ir „Samsung Galaxy Store“ parduotuvėse. Internete galima rasti ir šios aplikacijos .apk failą, kuris leistų įsidiegti kinų sukurtiems dėvimiesiems įrenginiams skirtą programėlę.

Jeigu jums reikalinga „Huawei Health“ programėlė – ją galite rasti „App Gallery“ aplikacijų parduotuvėje, kurią galima naudoti ne tik „Huawei“ išmaniuose telefonuose, bet ir kitų gamintojų „Android“ produktuose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas