„iQOO“ pristatė naująjį „Neo9S Pro“ išmanųjį telefoną: veiks su neseniai pademonstruoti „MediaTek“ lustu ir pasiūlys dėmesio vertas savybes už patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2024-05-24, 17:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Bendrovė dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Neo9“ serijos modelius, o vasario pabaigoje jie buvo pasiūlyti ir tarptautinei rinkai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„iQOO“ pristatė naująjį „Neo9S Pro“ išmanųjį telefoną: veiks su neseniai pademonstruoti „MediaTek“ lustu ir pasiūlys dėmesio vertas savybes už patrauklią kainą

Lustų gamintojas „MediaTek“ neseniai pristatė naująjį „Dimensity 9300+“ mikroschemų rinkinį, o kai kurios bendrovės jau ruošia ir telefonus, kurie naudos šį lustą. Tarp tokių patenka ir „iQOO“, kurie pristatė „iQOO Neo9S Pro“ variantą.

Išmanusis telefonas veiks su naujuoju „MediaTek Dimensity 9300+“ mikroschemų rinkiniu, o taip pat turės ir bendrovės sukurtą „Q1“ lustą, skirtą pagerinti žaidimų patirtį įrenginyje bei užtikrinti stabilų jų veikimą. „iQOO Neo9S Pro“ taip pat turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir iki 1 TB vidinės atminties.

Naujasis „iQOO“ įrenginys aprūpintas 6,78 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su 1 260 x 2 800 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje šios panelės dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

„iQOO“ naujienos nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri naudoja „Sony IMX920“ sensorių. Antrasis objektyvas bus tokios pačios raiškos. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 160 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu, tačiau šis įrenginys nepalaiko belaidžio įkrovimo.

Pranešama, jog pigiausias šio išmaniojo telefono variantas kainuos nuo 380 eurų, tačiau kol kas jis bus prieinamas tik Kinijos rinkoje. Apie jo debiutą Europoje – nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas