„iQOO“ pristatė naująjį „Neo9S Pro+“ modelį: išmanusis telefonas bus panašus į savo pirmtaką, tačiau pasiūlys keletą svarbių atnaujinimų

Lukas Snarskis

2024-07-12, 08:07 (atnaujinta 2024-07-12, 23:36)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Bendrovė dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Neo9“ serijos modelius, o vasario pabaigoje jie buvo pasiūlyti ir tarptautinei rinkai.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„iQOO“ pristatė naująjį „Neo9S Pro+“ modelį: išmanusis telefonas bus panašus į savo pirmtaką, tačiau pasiūlys keletą svarbių atnaujinimų

Dar gegužės pabaigoje „iQOO“ pristatė „Neo9S Pro“ modelį, o dabar debiutuoja ir dar vienas šios serijos įrenginys. Kompanijos atstovai pademonstravo naująjį „iQOO Neo9S Pro+“ išmanųjį telefoną, kuris bus labai panašus į savo pirmtaką, tačiau pasiūlys keletą svarbių pakeitimų.

Visų pirma, išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ mikroschemų rinkiniu, o taip pat turės ir bendrovės sukurtą „Q1“ lustą, skirtą pagerinti žaidimų patirtį įrenginyje bei užtikrinti stabilų jų veikimą. „iQOO Neo9S Pro“ taip pat turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir iki 1 TB vidinės atminties.

Naujasis „iQOO“ įrenginys aprūpintas 6,78 colių įstrižainės LTPO OLED ekranu su 1 260 x 2 800 taškų raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje šios panelės dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

„iQOO“ naujienos nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri naudoja „Sony IMX921“ sensorių. Antrasis objektyvas bus tokios pačios raiškos. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu, tačiau šis įrenginys nepalaiko belaidžio įkrovimo.

Išmanusis bus parduodamas baltos, mėlynos ir juodos spalvų, o pigiausias modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Skelbiama, kad jis kainuos nuo 379 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma, ar „iQOO“ ketina pasiūlyti šį modelį ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas