„iQOO“ pristatė naujausius savo flagmanus: pasiūlys ne tik galingiausią „Qualcomm“ procesorių, bet ir puikiomis savybėmis aprūpintas kameras

Lukas Snarskis

2023-11-08, 07:46

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų gamintojai jau kuris laikas ruošia naujausius savo flagmanus. Daugelis jų galingiausius savo modelius ketina pristatyti šių metų pabaigoje arba jau 2024 metų pradžioje. Ant didžiosios scenos ruošiasi ir „iQOO“ atstovai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„iQOO“ pristatė naujausius savo flagmanus: pasiūlys ne tik galingiausią „Qualcomm“ procesorių, bet ir puikiomis savybėmis aprūpintas kameras

Kaip ir buvo tikėtasi, vakar, antradienį, įvyko naujosios „iQOO 12“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas. Kinijos gamintojas pristatė du šios serijos modelius – tai „iQOO 12“ ir „iQOO 12 Pro“. Abu įrenginiai pasižymi panašiomis savybėmis su nedideliais dizaino, ekranų ir baterijų skirtumais.

Naujasis „iQOO 12 Pro“ pirkėjams bus prieinamas trijų skirtingų spalvų – juodos, raudonos bei baltos, kuri pažymėta BMW Motorsport“ simbolika. Išmanusis telefonas turi 6,78 colių įstrižainės E7 AMOLED ekraną su 1 440 x 3 200 taškų raiška.

„Pro“ modelis naudoja panelę, kuri pasiūlys 144 Hz atsinaujinimo dažnį, o taip pat ir 3 000 nitų siekiantį maksimalų ryškumą. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės 16 GB operatyviosios (RAM) bei iki 1 TB vidinės atminties. „iQOO 12 Pro“ taip pat turi specialų Q1 lustą, kuris užtikrins sklandų žaidimų veikimą su aukštu atsinaujinimo dažniu. Negana to, flagmanas aprūpintas ir specialia aušinimo sistema.

Naujojo „iQOO“ flagmano nugarėlėje rasime trigubą kamerų sistemą, o pagrindinis objektyvas – 50 MP raiškos, o čia naudojamas „OmniVision OV50H“ sensorius. Nugarėlėje taip pat rasime 64 MP teleobjektyvą, kuris pasiūlys 3x optinį priartinimą. Ši kamera taip pat pasiūlys 10x „HD Zoom“ galimybę bei 100x skaitmeninio priartinimo opciją.

Trečioji „iQOO 12 Pro“ kamera – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta plataus kampo kamera, kuri palaiko ir makro fotografijos galimybę.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 100 mAh talpos baterija su 120W greitojo įkrovimo galimybe, o taip pat pasiūlys ir 50W belaidį įkrovimą. „iQOO“ atstovai pažymi tai, jog vartotojai turėtų išsaugoti bent 80 proc. baterijos talpos po atliktų 1 600 įkrovimo ciklų.

Kalbant apie „iQOO 12“ variantą, šis išmanusis telefonas bus prieinamas tų pačių trijų spalvinių opcijų, veiks su tuo pačiu procesoriumi, turės tas pačias kameras, tačiau pasiūlys kiek kitokį ekraną, o taip pat ir bateriją bei jos įkrovimo galimybes.

Išmanusis telefonas turės 6,78 colių įstrižainės ekraną su 1 260 x 2 800 taškų raiška. Čia taip pat rasime ir 144 Hz atsinaujinimo dažnį. Įdomu tai, jog standartinis „iQOO 12“ modelis turės dvi baterijų opcijas – tai 5 000 mAh ir 4 880 mAh, tačiau išlieka neaišku kodėl priimtas toks sprendimas.

Naujasis „iQOO 12“ taip pat pasiūlys 120W greitojo įkrovimo galimybę, tačiau šis variantas neturės belaidžio įkrovimo galimybės.

Pranešama, jog abu išmanieji telefonai prekyboje pasirodys nuo lapkričio 14 dienos. Pigiausias „iQOO 12 Pro“ modelis kainuos nuo 642 eurų, o standartinio modelio kaina prasidės nuo 515 eurų. Tiesa, bent jau kol kas šie įrenginiai bus prieinami tik Kinijos rinkoje. Kada jie atkeliaus į Europą – kol kas neatskleidžiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas