„iQOO“ ruošiasi galingo telefono pristatymui: paskelbta, kada įvyks naujojo „iQOO Neo9S Pro“ išmaniojo debiutas

Lukas Snarskis

2024-07-03, 07:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Bendrovė dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Neo9“ serijos modelius, o vasario pabaigoje jie buvo pasiūlyti ir tarptautinei rinkai.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – visą svarbiausią informaciją rasite paspaudę čia.
„iQOO“ ruošiasi galingo telefono pristatymui: paskelbta, kada įvyks naujojo „iQOO Neo9S Pro“ išmaniojo debiutas

Lustų gamintojas „MediaTek“ neseniai pristatė naująjį „Dimensity 9300+“ mikroschemų rinkinį, o kai kurios bendrovės jau ruošia ir telefonus, kurie naudos šį lustą. Tarp tokių patenka ir „iQOO“, kurie pristatė „iQOO Neo9S Pro“ variantą.

Dabar gamintojas ruošiasi pristatyti ir dar vieną šios serijos išmanųjį telefoną. „iQOO“ atstovai paskelbė, jog liepos 11 dieną įvyks naujojo „Neo9s Pro+“ modelio pristatymas. Šis įrenginys bus panašus į paprastą „Pro“ variantą, tačiau turės didelių techninių patobulinimų.

Pranešama, jog naujasis „iQOO Neo9s Pro+“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės 5 500 mAh talpos bateriją su 120W greitojo įkrovimo technologija. Kompanijos atstovai paminėjo ir tai, jog nugarėlėje rasime įmontuotus du 20 MP raiškos vaizdo jutiklius. Vienas jų bus naudojamas pagrindinei, o kitas – plataus kampo kamerai.

Kaip jau minėjome, „Neo9s Pro+“ modelio pristatymas įvyks jau liepos 11 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas